• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil sınavsız ikinci üni.

gmz05

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
13
0
611
44
aöf işletme 2.nci sınıftan ayrılıp önlisans diploması aldım. şimdi aöfte sınavsız ikinci üniversite olarak başka bir önlisansa kayıt olabilirmiyim

sınavsız ikinci üniversite şu oluyor örneğin ben okuyorum
kocaeli de 4 yıllık fizik kazandım 4 yıllık olduğu için aöf te sınavsız 2. ünivte okuyabiliyorum.
sen 2 yıllık işletme bitirdin ya gidip onu 4 yıllığa sınavsız devam ettirebiliyorsun bu hakkın var fakat başka bi bölüme sınavsız kayıt yaptıramıyorsun

tamam ama anadolu üni.nin sitesinde öyle demiyor. yani herhangi bir önlisans yada lisans bölümünden mezun olanlar vew örgünde okuyanlar sınavsız olarak önlisans yada lisans bölümlerine kayıt olabilir diyor

tamam ama anadolu üni.nin sitesinde öyle demiyor. yani herhangi bir önlisans yada lisans bölümünden mezun olanlar vew örgünde okuyanlar sınavsız olarak önlisans yada lisans bölümlerine kayıt olabilir diyor

cnm eğer önlisans olarak yani 2 senelik aöf den istiyorsan sınavsız olarak başka bölüm okuyabilirisn. ama şöyle bir durumda var aöfde. örgün 2 senelik bitirirsen dikey geçişle 4 yıllığa 3. sınıftan başlayabiliyorsun. senin dediğin sınıvsız 2. üniversite. gidip büroyla konuşman daha iyi. çünkü her bölüm şansı yok 2. üniversitede. bide sanırım sadece örgün okursan 2. üniversite şansı var. bazı yerlerde öyle diyor. bende pek anlamış değilim. en doğrusunu büroyla konuşarak öğrenirsin

Son düzenleme:
bnm de bildiğim kadarıyla ikinci uni okumak için illaki orgun bitirmek gerekmediği...
aof bitirip 2. bir bolum okuyabiliyorsun
ama tabii emin olmak için buroyla gorussen ii olur sonuctan bizi de burdan haberdar et olurmu???

Back