• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil sezaryen sonrası idrar kaslarını ve makat kaslarını hissetmeme

6 ay sonra hic ameliyat olmamis gibiydim. Komik ama yillardir sadece yere egilip is yaparken hapsirirsam karin kaslarim kasiliyor 1dk icinde geri yerine geri geliyor. Bu da insanin basina kac kez gelir 😄😄
Simdi ikize gebeyim birkac aya ikinci sezeryan var, ben de meraktayim, ne olacak diye, bakalim...
Haklısınız😅 umarım ben de o kadar kısa sürede toparlanırım sizin gibi 🙏🏻 Neden ikinci doğumu ssvd düşünmüyorsunuz?

Haklısınız😅 umarım ben de o kadar kısa sürede toparlanırım sizin gibi 🙏🏻 Neden ikinci doğumu ssvd düşünmüyorsunuz?
Ikizde SSVD yapmak icin her ikisinin de bas gelis olmasi lazim, bu da cok dusuk bir ihtimal.Birinciyi vajinal dogum ile baslayip ikincide sezeryana donmek yuksek olasilik o nedenle bas makat ya da makat makat geliste zaten normal dogum opsiyonu ortadan kalkiyor, bu durumda bir de SSVD riskini almayi neredeyse hicbir doktor secmeyecektir.
Bir de ben pek normal dogum insani degilim acikcasi

Ikizde SSVD yapmak icin her ikisinin de bas gelis olmasi lazim, bu da cok dusuk bir ihtimal.Birinciyi vajinal dogum ile baslayip ikincide sezeryana donmek yuksek olasilik o nedenle bas makat ya da makat makat geliste zaten normal dogum opsiyonu ortadan kalkiyor, bu durumda bir de SSVD riskini almayi neredeyse hicbir doktor secmeyecektir.
Bir de ben pek normal dogum insani degilim acikcasi
Evet ikiz gebeliklerde pek tercih edilmiyor haklısınız. İnşallah sağlıkla gönlünüzce bir doğumunuz olur😌🙏🏻

Teşekkür ederim cevabınız için. Geldiğini hiç hissetmiyorum ben dikiş ağrısı zannediyordum, ama mesane dolunca ağrı yapıyormuş yeni farkettim. Bir de lavaboya oturmadan gazımı bile çıkaramıyorum hala çok afedersiniz😞 sizde ne zaman geçti süre olarak?
merhabalar aynı durumdaym şuan sizin nezaman geçti nekadar sürdü acaba tedavi gördünüz mü bununla ilgili ben 24 mayısta sezaryan oldum 20 gün oldu idrar hissim yok nezaman geçiyo bu durum acaba

Back