- 21 Aralık 2023
- 1.196
- 2.554
- 28
Evet ben de 20 haftalık hamileyim. 15. haftadan beri suyum sızıyor. Serklajlıyım zaten. Bugün vajinal bölgede tuhaf bir his var. Geçen hafta 25 mm ölçüldü uzunluk, acaba açılma mı oldu diye korktum. Yarın doktor kontrolüm varDufalak iciyorum ama pek bir faydasi yok.Sizde mi hamilesiniz?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Amniyon suyu mu?Test mi ettiler?Evet ben de 20 haftalık hamileyim. 15. haftadan beri suyum sızıyor. Serklajlıyım zaten. Bugün vajinal bölgede tuhaf bir his var. Geçen hafta 25 mm ölçüldü uzunluk, acaba açılma mı oldu diye korktum. Yarın doktor kontrolüm var
Evet amniyon suyu. Testte çıktıAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Amniyon suyu mu?Test mi ettiler?
Peki kendini onara biliyormu kese?Ne diyor doktorunuzEvet amniyon suyu. Testte çıktı
Çok fazla akmadığı için şans veriyoruz bebeğime ama şimdi de açılma olur doğum başlar diye korkar oldumPeki kendini onara biliyormu kese?Ne diyor doktorunuz
Kendinizi yormayin olumlu dusunun hersey Rabbimin elinde.Fazla ayakta kalmayin uzanin.Ben fazla ayakta kalinca sancilarim basliyorÇok fazla akmadığı için şans veriyoruz bebeğime ama şimdi de açılma olur doğum başlar diye korkar oldum
Ben zaten sadece tuvalet için kalkıyorum. Şu an pek sancım yok aslında. Sadece sanki gazım varmış da yapamıyormuşum gibiKendinizi yormayin olumlu dusunun hersey Rabbimin elinde.Fazla ayakta kalmayin uzanin.Ben fazla ayakta kalinca sancilarim basliyor
Ayni benimde sancilarim oyle oluyor sanki gaz var yapamiyorsunBen zaten sadece tuvalet için kalkıyorum. Şu an pek sancım yok aslında. Sadece sanki gazım varmış da yapamıyormuşum gibi
Allah hayırlısını versinAyni benimde sancilarim oyle oluyor sanki gaz var yapamiyorsun
Amin insAllah(Allah hayırlısını versinBi sağlıkla doğursaydık
Merhaba bende serklaj oldum 12 haftada şuan 13+5 ben ailemden uzağım mecbur kendi işlerimi yapıyorum rahim uzunluğu 34 şuan çok kalkmam sorun olur mu uyurken nasıl uyumam gerekiyorDufalak iciyorum ama pek bir faydasi yok.Sizde mi hamilesiniz?