Tesekkur ederim yorumunuz icin.Ama serklaj olupta ileri haftalarda erken dogum yapanlarda oluyormus.Bu beni cok korkuttu acikcasi(((Dinleniyorum arada cok az dolasiyorum evde.Birde karnim durekli cok sert rahatsiz ediyorKormayin serklaj tutuyor bol bol dinlenin hatta hep yatın enfeksiyon kapmamaya da dikkat edin sürekli çamaşır değiştirin iki haftada bir kan idrar testi veri.
Bende de oluyor o sertlik magnezyum kullanın bende de serklaj var şuan 32. Haftadayim çok şükür RabbimeTesekkur ederim yorumunuz icin.Ama serklaj olupta ileri haftalarda erken dogum yapanlarda oluyormus.Bu beni cok korkuttu acikcasi(((Dinleniyorum arada cok az dolasiyorum evde.Birde karnim durekli cok sert rahatsiz ediyor
Magne kullaniyorum canim.InsAllah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.Birde bebek sandi serklaja dokunuyor orda bir haraket bir agri oluyor gun icinde.Sizde oluyormu boyle?Bende de oluyor o sertlik magnezyum kullanın bende de serklaj var şuan 32. Haftadayim çok şükür Rabbime
Sizde içinini ferah tutun serklaj tutuyor
Bugun kontrole gittim simdide hunilesme var dedi((Evet batma ağrı oluyor doktorum normal dedi
InsAllah canim.Bugunde belimin yan taraflari agrimaya basladi bilmiyorum ya((hepsi ayri bir stress yapiyor(Bende de hunilesma var inşallah bişey olmaz içini ferah tut
Birde sizde kac haftada atildi tikis,servikal uzunluk ne kadardi?Tikisden sonra degistimi uzunluk?Kormayin serklaj tutuyor bol bol dinlenin hatta hep yatın enfeksiyon kapmamaya da dikkat edin sürekli çamaşır değiştirin iki haftada bir kan idrar testi veri.
Bana 20haftada atildi rahim boyu cok kisaydi haylada kisa 14mm.Simdi 22haftadayim.Surekli yatamiyorumda evde 4yasinda oglum var14. Haftada serklaj atıldı rahim ağzı 25mm bı kaç hafta sonra 29 oldu ondan sonra hiç bahsetmedi uzunluktan yanlardaki ağrı bende de oluyor sağa sola dönerken stresli zamanlar ama inşallah sabredip mükâfatını alırızsiz kaçıncı haftadasiniz şuanda
Merhaba nasılsınız? Doluluk hissi devam ediyor mu?InsAllah bende senin haftani gorurum hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Merhaba oncekinden iyiyim Elhemdulillah.Ama sancilarim her gun oluyor.Ustune birde kabizlik cok agri veriyorMerhaba nasılsınız? Doluluk hissi devam ediyor mu?
İnşaallah daha iyi olursunuz. Kabızlık için ilaç vermediler mi?Merhaba oncekinden iyiyim Elhemdulillah.Ama sancilarim her gun oluyor.Ustune birde kabizlik cok agri veriyor
Dufalak iciyorum ama pek bir faydasi yok.Sizde mi hamilesiniz?İnşaallah daha iyi olursunuz. Kabızlık için ilaç vermediler mi?