BU SAYFALARLA İLETİŞİM KURARSANIZ SİZE YARDIMCI OLURLAR SÜT ANNE, SAHİPLENDİRME, TEDAVİ DESTEGİ VS KONULARDA GAYET AKTİF BİR SAYFA ÖZELLİKLE KEDİ SAHİPLENDİRME YAZANSelam kızlar , bu 3 ufaklığı bayram sabahı çöp atmak için çıktığımızda ayakkabı kutusuyla çöpe atılmış bir şekilde bulduk . Islak ve gözleri daha açılmamıştı zaten inlemelerinden korka korka kutuyu açtık bu güzellikler çıktı , muhtemelen bu civarda bir ev kedisi yavruları . Süt anne aramıştım ama bulamayınca evde kendimiz baktık hayatta tutmak için elimden geleni yaptım . Evde 4 kedim daha var bu süreçte bir kedim de hastalandı tedavi görüyor şu an . Şimdi 1,5 aylık civarı oldular 2 si kız bir tanesi erkek dünya tatlıları . Vet kontrolleri yapıldı , iç dış parazitlerini yaptım , kum ve kuru mama alışkanlıkları var , aşırı oyuncular mırıl mırıllar . Tek istedikleri sevilebilecekleri ömürlük bir yuva . İlan vermediğim yer kalmadı sahip bulamadım burası büyük bir forum belki aranızdan bir tanesi ufaklıklardan birini sahiplenmek ister . Çünkü çalışıyorum bir kedim zaten hasta evde 7 kedi oldu ve bakımları oldukça zorlamaya başlad.kendilerini toparlayınca sokağa salarım diyordum ama insan canlısı oldular ,kıyamıyorum birini bile yuvalandırsam yeter bana . Bu sorumluluğu alabileceğine inanan , hayvan sevgisi olan , 2 ay sonra sıkılıp sokağa atmayacak , hayat arkadaşları arıyorum . İstanbuldayım , istanbul içi her yere ulaşımları seve seve sağlarım yeter ki yuvaları olsun . Başka ilan koyacağım siteler konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden .Eki Görüntüle 2663524 Eki Görüntüle 2663526 Eki Görüntüle 2663528 Eki Görüntüle 2663529 Eki Görüntüle 2663530
BU SAYFALARLA İLETİŞİM KURARSANIZ SİZE YARDIMCI OLURLAR SÜT ANNE, SAHİPLENDİRME, TEDAVİ DESTEGİ VS KONULARDA GAYET AKTİF BİR SAYFA ÖZELLİKLE KEDİ SAHİPLENDİRME YAZAN
Sahiplenmek isterdim ama şuan imkanım yok annem köyde yaşıyor kendi kedilerimi de getirmedim buraya özgür yaşamaya alıştılar eve tıkılı kalamazlar diye ve benim kedilerimden biri de 3 tane dogurmuş neyseki köyde bakma imkanımız var da sahiplendirme gibi Bi sorun yaşamıyoruz dogup büyüyen 6 tane kedim var şimdi 3 tane daha oldu şehir hayatı bu yüzden sorun oluyor yazık o canlara evsiz barksız aslında bayramda annemin yanına gidicem isterseniz birini sahiplenip anneme götürebilirim inanın çok iyi bakıyor çocugundan ayırmaz onlarıbu bahsettiğiniz sayfalarda ilanım var ama maalesef hiç bir geri dönüş alamadım . Onun dışında instagram da diğer sosyal medya sitelerinde üye olduğum sözlüklerde bile ilan paylaştım inanın hiç bir geri dönüş olmadı . İnsanlara da kızamıyorum çoğu dar boğaz içinde kaldı bu süreçten dolayı . Sadece bir kişi dönmüştü o da kedilerden corona bulaşıyormuş diyerek son anda vazgeçmişti . Hem kıyamıyorum hem üzülüyorum zaten annesiz kaldılar çöpe atıldılar bi damlacık sevgiye bile mırıl mırıl geliyolar , 4 kedim olmasa zaten bırakmak gibi bir durumum asla olmaz ama kedimin tedavisi de maddi olarak beni oldukça zorladı . Bir tanesine bile en azından yuva bulabilirsem çok mutlu olacağım, etrafınızla eşinizle dostunuzla bile paylaşsanız bana yeter , teşekkürler ilginiz için .
petlebide de 2 tane ilanım var hatta orda da konu açtım , sahibindene yönlendirdiler , orda da ilanım var ya kimseyi sık boğaz edemiyorum herkesin durumu şartı belli aslında bir de insanlar da kedilerden corona bulaştığına dair garip bi inanç var ve bunu kıramıyorum . Burdan da geri dönüş olmazsa gönüllü dernek barınak vs. oraları araştıracağım mecburen .Petlebiye koy bence kuzum.
üçünü ayırmadan alabilme imkanınız olursa , eğer bir yuva çıkmazsa bayrama kadar , size geri dönüş sağlayabilir miyim ? kardeş oldukları için en azından sizin şartlarınızda beraber kalabilirler , gerekirse mama desteği de sağlayabilirim ufaklıklarla beraber , yeter ki mutlu olsunlar sevilsinler annenize de yük olmasınlar çok iyi biliyorum fazla kediye bakmanın yükümlülüklerini .Sahiplenmek isterdim ama şuan imkanım yok annem köyde yaşıyor kendi kedilerimi de getirmedim buraya özgür yaşamaya alıştılar eve tıkılı kalamazlar diye ve benim kedilerimden biri de 3 tane dogurmuş neyseki köyde bakma imkanımız var da sahiplendirme gibi Bi sorun yaşamıyoruz dogup büyüyen 6 tane kedim var şimdi 3 tane daha oldu şehir hayatı bu yüzden sorun oluyor yazık o canlara evsiz barksız aslında bayramda annemin yanına gidicem isterseniz birini sahiplenip anneme götürebilirim inanın çok iyi bakıyor çocugundan ayırmaz onları
petlebide de 2 tane ilanım var hatta orda da konu açtım , sahibindene yönlendirdiler , orda da ilanım var ya kimseyi sık boğaz edemiyorum herkesin durumu şartı belli aslında bir de insanlar da kedilerden corona bulaştığına dair garip bi inanç var ve bunu kıramıyorum . Burdan da geri dönüş olmazsa gönüllü dernek barınak vs. oraları araştıracağım mecburen .
Canım isterim götürmeyi anneme yük olmaz diye düşünüyorum çünkü köyde özgürler akşam olunca bizim kapalı balkonumuz var ev gibi orada kalıyorlar gündüz de istedikleri gibi dolaşıyorlar köpegimiz var mesela o da kedilerle çok iyi anlaşıyor dışarıdayken falan zarar vermez. Sen bak sahiplendirme olmazsa bana haber ver birkaç gün önce ben anneme de yine Bi sorayım hatta köyde sahiplenmek isteyen olursa onlara da sahiplendirme yapabilirizüçünü ayırmadan alabilme imkanınız olursa , eğer bir yuva çıkmazsa bayrama kadar , size geri dönüş sağlayabilir miyim ? kardeş oldukları için en azından sizin şartlarınızda beraber kalabilirler , gerekirse mama desteği de sağlayabilirim ufaklıklarla beraber , yeter ki mutlu olsunlar sevilsinler annenize de yük olmasınlar çok iyi biliyorum fazla kediye bakmanın yükümlülüklerini .
twitter da 500 rt lik bir ilanım var ordan bile yuva çıkmadı cidden çok enteresan geliyor bana da , yine paylaşırım teşekkürler .Ayyyy.... Sürekli komşularıyla mıç mıçlar kediden mi bulacak allesen. Tövbe tövbe ... İnstagramda şehir şehir kedi sahiplendirmek için sayfalar var. Şehrine göre olan sayfada paylaş derim.
teşekkürler sağolun , siz sorup bana geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum , eğer anneniz kabul edemezse ona göre tekrar çözüm aramaya çalışırım bende . İletişim bilgim için sosyal medya hesabımı mesaj olarak yollayacağım size , ordan haberleşmemiz daha kolay olur diye düşünüyorum , yazdığınız gibi bir ortam gerçekten içimi rahatlattı bende zaten özgür ve mutlu olsunlar istiyorum :)Canım isterim götürmeyi anneme yük olmaz diye düşünüyorum çünkü köyde özgürler akşam olunca bizim kapalı balkonumuz var ev gibi orada kalıyorlar gündüz de istedikleri gibi dolaşıyorlar köpegimiz var mesela o da kedilerle çok iyi anlaşıyor dışarıdayken falan zarar vermez. Sen bak sahiplendirme olmazsa bana haber ver birkaç gün önce ben anneme de yine Bi sorayım hatta köyde sahiplenmek isteyen olursa onlara da sahiplendirme yapabiliriz
twitter da 500 rt lik bir ilanım var ordan bile yuva çıkmadı cidden çok enteresan geliyor bana da , yine paylaşırım teşekkürler .
sağolun, çevremdeki pet shoplarla bile konuştum , veteriner hekim arkadaşlarımla konuştum kedisi olanlar bile corona testine götürüyormuş , sokakta baktıklarımda bile karantina sürecinde öyle mağdur olduk , bir de iyi bir semtte oturuyorum ve insanlar ona rağmen böyleler , allah kuzularımın yardımcısı olsun ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yine :)Allah yardımcın olsun. İnsanlar artık hastalık hastası cins hayvan istediği için. Ne varsa bilmiyorum bu cins hayvanlarda. Resmen hayvanların genetiği ile oynayıp doğuştan hasta ediyorlar.
Kediler için dışarıda dolaşması çok önemli bu bilimsel Bi gerçek kedi insan vücudunda negatif enerjiyi alır bu yüzden moraliniz bozuk oldugunda normalden daha çok yaklaşır kediler hatta gece beraber uyur ve eger bir kedi çok hasta oluyorsa evde fazla negatif enerji oldugu için olur bu hal böyle olunca o hayvanın Aldıgı negatif enerjiyi atması da gerek bu yüzden toprakta gezmesi önemli. kedilerimi çok seviyorum onlarla kardeşim gibi Bi bagım var ama kıyıp getiremedim burada evde durmak onları yıpratır dışarı çıkarsam en fazla yarım saat o da yetmez onlara. Bende mecbur uzak kalmaya razı geldim burada sahiplenmek istiyorum ama henüz uygun şartlar yok maalesefteşekkürler sağolun , siz sorup bana geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum , eğer anneniz kabul edemezse ona göre tekrar çözüm aramaya çalışırım bende . İletişim bilgim için sosyal medya hesabımı mesaj olarak yollayacağım size , ordan haberleşmemiz daha kolay olur diye düşünüyorum , yazdığınız gibi bir ortam gerçekten içimi rahatlattı bende zaten özgür ve mutlu olsunlar istiyorum :)
veteriner hekim arkadaşlarım var onlara da haber saldım çıkmadı şimdilik :)Yaa nasıl tatlılar, yuva bulunmamış olmasına şaşırdım. Her şeyi yapmışsınız ama veteriner aracılığı ile soruştursanız aslında belki şans oradan güler, denemediyseniz eğer.
Umaırm en kısa zamanda sahiplenirler bu güzel yavruları
Öyle çok takip ettiğim hesap yok ama barinak_meleği var instagramda ona yazın bi isterseniz belki yardımcı olabilir.ilan verebileceğim herhangi farklı bir sosyal medya hesabı vs. bilen varsa yazabilir mi ?