- 1 Nisan 2021
- 1.555
- 1.526
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Evet çok kestiÇok fazla kesmiş ama düzeltilebilir
Cok kisa degil ki toparlanir buSürekli saçımın önünü kısaltırım. Benim kuaför tatilde olduğu için başka yere gittim gitmez olaydım. Kısalı uzunlu berbat bişi çıktı ortaya Ben bu perçemi nasıl düzeltebilirim. Yada nasıl hızlı saçımı uzatabilirim.toplanmıyor açık kalınca kötü duruyo.
Çok da kötü durmuyor ki üzülmeyin bu kadar çabucak uzamaz bunu düşünmeyin. Bir süre idare edin ama gerçekten çok kötü durmuyor
Niye böyle yapmış ki, mantığını çözemedim. Yanlışlık mı oldu?Sürekli saçımın önünü kısaltırım. Benim kuaför tatilde olduğu için başka yere gittim gitmez olaydım. Kısalı uzunlu berbat bişi çıktı ortaya Ben bu perçemi nasıl düzeltebilirim. Yada nasıl hızlı saçımı uzatabilirim.toplanmıyor açık kalınca kötü duruyo.
Başka bir kuaföre gidip düzelttirin bence. Ayrıca perçeminize gizli kat atılmalı, bu haliyle şekil alması pek mümkün değil.
ben olsam arada uzun olan yeri kendim keserdimama sen benim gibi yapma , düzeltilmeyecek gibi değil. Kısada kesmemiş dert etme boşuna :)
Teşekkür ederimYüzünüz çok güzel görünüyorperçemi başka bir yerde düzelttirirsiniz olur biter dertlenmeyin
Tokaylamı tuttururdunuz.Biraz uzayana kadar az bir tutamını yanlardan tuttururdum ben olsam. kullanılmayacak gibi değil. kuaföre söyleyin terketsin bu diyarı kimseye de önceden kuafördüm demesin ayarına tüküreyim öyle kuaförün
saçtan çok cildiniz ve dudaklarınız ilgimi cekti benim desaçıda daha iyi bir kuaförde düzelttirebilirsiniz bence ,panik yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?