Acil sac uzatma

sahmeran0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
10
8
26
Merhaba saçlarım çok yavaş uzuyor ve bu benim sinirmi çok bozuyor icerden veya dışarıdan uygulayabilecegim bildiğiniz bir tarif veya ürün var mı denemediğim şey kalmadı kafayı yemek üzereyim tamam 1 ayda belime kadar insin demiyorum zaten mümkün değil bu ama en azından daha hızlı uzamasını sağlayacak yöntem var mıdır lütfen yardım edin :KK43:

Merhaba saçlarım çok yavaş uzuyor ve bu benim sinirmi çok bozuyor icerden veya dışarıdan uygulayabilecegim bildiğiniz bir tarif veya ürün var mı denemediğim şey kalmadı kafayı yemek üzereyim tamam 1 ayda belime kadar insin demiyorum zaten mümkün değil bu ama en azından daha hızlı uzamasını sağlayacak yöntem var mıdır lütfen yardım edin :KK43:
kekik ve karanfil suyu dene canim ise yariyor

Hemen yıllardır kullandığım kürü yazayım.Bepantene ampul bemiks ampul evigen ampul prendnol ampul(saç çıkarması için prednol).Öncelikle bunları doktora yazdırıp alabilirsin ben 2 şer kutu yazdırıyorum.Yılan yağı hint yağı ısırgan otu yağı ve jojoba yağını tatlı badem yağı(yada ekstra ne yağ varsa)bunları temin etmelisin.ampulleri bana abim eczacı olduğu için alkolle karıştırıyor bir şişe karışım elde ediyorum. Sanırsam saflaştırılmış alkol.Bu karışımdan saçıma yetecek kadar kaseye döküp içine bir kaç damla yağlarıda ekliyorum enjektörün iğne kısmını çıkarıp karışımı içine çekip saçımı kısım kısım ayırıp sürüyorum ve iyice saç diplerime yediriyorum.En az 2 saat bekletip yıkıyorum.Ben haftada iki defa yapıyorum.bir defa da yapabilirsin o sana bağlı. Ayrıca şuan yeniden kullanıyorum 2 ay oldu ve 2 haftadır solgarın biotinine başladım kan ilacına ve magnezyuma başladım ek olarak.Karışım dıştan bunlar içten iyileştiriyor.sağlık ocağına gidip saçlarım uzamıyor dökülüyor değerlerime baltormak istiyorum dersen tahlili ona göre yaparlar.Şampuanımı da değiştirdim bioxinin kolojenli şampuanını aldım tabi bunlar sana kalmış.Karışımı ve tahlil yaptırıp kan ilacını kullanırsan çok iyi olacağından eminim.Biotini doktor yazmaz ama magnezyumu yazar.bu ikisini tahlilsiz kullanabilirsin.uzun uzun yazdım seni anladığım için.Bende aynı dertteyim saçlarım sarı ve sarı aşırı yıprattı yaktı uzamıyor dökülüyor.Gör bak bana dua edeceksin.Bol şans☺️

X