• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ACİL saç kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
arakdaşlar şimdi saçlarımı kestrimeye gidicem yüzüm uzun yani çok uzun değil normal saçlarım uzun düz çok sıkıldım saçlarımdan kat ta istemiyorum hoşuma gitmiyo sadece yanlarına kat attırsam nasıl olur kullanışlı olurmu azck kısa değil saçımın ynaına boyda sabit kalıcak şekilde nasıl olur başka öneriniz varmı :S

arakdaşlar şimdi saçlarımı kestrimeye gidicem yüzüm uzun yani çok uzun değil normal saçlarım uzun düz çok sıkıldım saçlarımdan kat ta istemiyorum hoşuma gitmiyo sadece yanlarına kat attırsam nasıl olur kullanışlı olurmu azck kısa değil saçımın ynaına boyda sabit kalıcak şekilde nasıl olur başka öneriniz varmı :S

yüzün uzunsa, kesinlikle kahkül yaptırmayı unutma derim :34::34::34:

ya kahkül bana hiç yakşmıyo :D yüzümün tipinide tam bilmiyorumm ama yanlarına kat attırma işi nasıl olur

cnm genelde uzun yüzlü olanlar kesinlikle kahkül yaptırsın dıyorlar :37::37::37:

o yüzden dedım..katlardan falan anlamam ben :49::49: uzun zamandan beri saçlarımı kestirmiyorum, uçları hariç :27::27::27:

cnm genelde uzun yüzlü olanlar kesinlikle kahkül yaptırsın dıyorlar :37::37::37:

o yüzden dedım..katlardan falan anlamam ben :49::49: uzun zamandan beri saçlarımı kestirmiyorum, uçları hariç :27::27::27:

aynen ya bende hiç kestrmem uçları hariç o yüzden :D korktum şuan değişklk olsun derken maffetmiyim

aynen ya bende hiç kestrmem uçları hariç o yüzden :D korktum şuan değişklk olsun derken maffetmiyim

bi gidiyorsun kestirmeye , resmen içine ediyorlar :27::27:

katı kestırınce de sanırım, o katlı olan uçları keçe gibi oluyor
sacında ıkı kat yıpranmıs gösterıyor..

ben bı kere ara makas mı neyse ondan attırdım, zavalı saçlarım
kısa olan yerler felaket kırık gibi duruyor..

Back