burun estetiği oldum maalesef. Aranızda estetik olupta pişman olan var mı? Ve revizyonla orjinal burun şekline yakın bi burun yaptıran? Doktor tavsiyesi lütfen
Şikayetim burun ucum kalın olması biraz. Aslında sadece eski burnumu istiyorum. Bir iki doktor revizyonla %80 eski burnuna benzer dedi ama güvenemiyorum ki
Imkansiz diye birsey yok. Burun zaten kendi anatomisine dönmeye meyilli oluyor eğer çok çok büyük bir degisim olmadiysa ve iyi bir doktor olursa tabiikide dönebilir. Bozulani duzeltir alinani yerine koyarsa zamanlada anatomi eski haline döner
burun estetiği oldum maalesef. Aranızda estetik olupta pişman olan var mı? Ve revizyonla orjinal burun şekline yakın bi burun yaptıran? Doktor tavsiyesi lütfen
Ben pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler
Ben pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler