Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yıl önce. Zaten emin değildim apar topar oldu ve ameliyattan sonra hemen pişman oldum. Eski burnuma cok yakın olsa onada razı olurumEski burnunuza yakın da olsa aynısı olmayacak onu da beğenmeyeceksiniz muhtemelen. Ne zaman ameliyat oldunuz?
olmazsınız bence bu burnunuzu sevmeye bakınBir yıl önce. Zaten emin değildim apar topar oldu ve ameliyattan sonra hemen pişman oldum. Eski burnuma cok yakın olsa onada razı olurum
Ben pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler nelerMerhaba arkadaşlar,
burun estetiği oldum maalesef. Aranızda estetik olupta pişman olan var mı? Ve revizyonla orjinal burun şekline yakın bi burun yaptıran? Doktor tavsiyesi lütfen
İntiharın eşiğine geldim ben deBen pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler
Cok uzuldum yaBen pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler
vardır belki ama hiç iyi bir doktora görünmedim. kime nasıl güveneyim ki olumsuz yönleri söyleyen dürüst doktor nerde kimbilirCok uzuldum yaduzelme imkani yokmu