Acil revizyon (orjinal burun şekline geri dönmek)

betunn

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
277
64
298
Antalya
Merhaba arkadaşlar,

burun estetiği oldum maalesef. Aranızda estetik olupta pişman olan var mı? Ve revizyonla orjinal burun şekline yakın bi burun yaptıran? Doktor tavsiyesi lütfen

Malesef, buradaki çoğu kişi eski burnunu istiyor ya da yakın olanı ama pek mümkün değil. Sizin şikayetiniz ne, neyini beğenmediniz?

Şikayetim burun ucum kalın olması biraz. Aslında sadece eski burnumu istiyorum. Bir iki doktor revizyonla %80 eski burnuna benzer dedi ama güvenemiyorum ki

Eski burnunuza yakın da olsa aynısı olmayacak onu da beğenmeyeceksiniz muhtemelen. Ne zaman ameliyat oldunuz?

Maalesef keşke mümkün olsaydı ama imkansız eski burun olması

Imkansiz diye birsey yok. Burun zaten kendi anatomisine dönmeye meyilli oluyor eğer çok çok büyük bir degisim olmadiysa ve iyi bir doktor olursa tabiikide dönebilir. Bozulani duzeltir alinani yerine koyarsa zamanlada anatomi eski haline döner

al benden de o kadar gerçi benim burun kanatlarım kesildi ama eskiyi yapabilen bir doktor olursa ne mutlu olurum
imzalar mısınız

Merhaba arkadaşlar,

burun estetiği oldum maalesef. Aranızda estetik olupta pişman olan var mı? Ve revizyonla orjinal burun şekline yakın bi burun yaptıran? Doktor tavsiyesi lütfen
Ben pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler

Ben pişmanlıktan neler yaşadım anlatsam roman olur. Güzelken çirkin oldum fondotensiz evde bile gezmiyorum lavabo da aynaya bakmadan hızla çıkıyorum ve daha neler neler
Cok uzuldum ya 😔 duzelme imkani yokmu

Back
X