• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil perde önerisi hanımlar lütfen yardım edin...

justrust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
123
19
98
Eskişehir
1 hafta içerisinde perde siparişi vermem gerekiyor salonum için ama ne yapacağımı şaşırdım. Salonumun bir duvarında hem fransız baklon hem normal pencere var diğer duvarımda da fransız balkon var. ' duvarımıda boydan boya perdelerle kapatmak istemiyorum sanki çok klasik olur gibime geliyor. nasıl bi perde tasarımı yapabilirim fikir verebilirmisiniz?

ayrıntısıyla anlatabilirmisiniz, sadece pencere ve balkonun olduğu kısımları mı perdeli yaptırdınız, görüntüsünü hayal edemiyorum bi pencerede yarıya kadar diğerinde aşağıya kadar hoş duruyor mu?

Son düzenleme:
fransız balkonlu kısımda japon perde kullanabilirsiniz,diğer pencerelerdede katlamalı perde.
$2012-perde-modelleri-salon-3.webp

Veya bu tarz modern perdeler.
$Tac-perde-modelleri4.webp

Bir fransız balkonlu cam var o yere kadar.Normal balkon kapısı var o yarım.Solda bir pencere daha var oda normal pencere oda yarım gayet şık oldu.Öyle kötü bir görüntü yok.Sadece camlar zaten yapılıyor kornişe takılıyor.Metre karesi 60 tl normalde kampanya vardı 35 e buldum.

bende japon perdeye daha sıcak bakıyorum fransız balkonlar için güzel göründü gözüme kafamda şöyle bi model var bugün dolaşacağım perdecileri daha net bi fikir edinirim umarım. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
bir sorum daha olacak zebra perdenin mi yoksa japon perdenin mi temizlenmesi daha kolay?:26:
$hh.webp

Son düzenleme:
bende japon perdeye daha sıcak bakıyorum fransız balkonlar için güzel göründü gözüme kafamda şöyle bi model var bugün dolaşacağım perdecileri daha net bi fikir edinirim umarım. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
bir sorum daha olacak zebra perdenin mi yoksa japon perdenin mi temizlenmesi daha kolay?:26:
Eki Görüntüle 557871

ben de perde araştırması yapıyorum. klasik perde dışındaki modeller hakkında hiç fikrim yoktu. bi kaç araştırma yaptım zebra perde ve japon perde hoşuma gitti ama bizim camlarımız uzun değil standart boyda japon perde güzel durmaz diye düşünüyorum..
temizlik konusunda edindiğim bilgiye göre zebra perdeler evde yalnızca silinebiliyomuş makinada yıkamak yok yani. onun için kullanışlı olmaz bence. japon perde mekanizmasından kolayca çıkarılıp makinada yıkanabiliyomuş diye öğrendim. camların uzunmuş madem bence güzel olur..

Back
X