Acil! Pembe leke gerisi yok

Siyahyakut75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
10
4
26
Merhaba, öncelikle benim adetim düzenlidir
Her ay adete 10 gün kala sol göğsüm özellikle ağrır sancı olur. Bu ay göğüslerimde ne bi şişlik ne bi hassasiyet ne acı ne sızı oldu. Kasıklarımda da her ay yaşadığım sancı olmadı sadece ara ara oldu ama akıntı artışı fazlaydı bugün adet tarihim akşama doğru pembe leke gibi bişey geldi peçeteye dedim tamam adet oldum ama sonrası yok yani kanama tarzı birşey olmadı peçeteye tekrar baktığımda sadece normal beyaz akıntı bunun sebebi nedir? ilk defa yaşıyorum bunu tecrübeli olanlar yazabilir mi?

Beyaz akıntı adetten öncede gelebilir sağlıklı olduğunu ve mantar olmadığını gösterir bazen gebelik de de oluyo diyolar ayırt etmek zor gerçekten , hormonlara baktırdınız mı belki de stressten oldu veya kist var dicem ama kistte pembe leke olmuyo kahverengi koyu- siyahımsı leke / akıntı olıur.. adetin geçmesini bekle bence belli olmaz

Beyaz akıntı adetten öncede gelebilir sağlıklı olduğunu ve mantar olmadığını gösterir bazen gebelik de de oluyo diyolar ayırt etmek zor gerçekten , hormonlara baktırdınız mı belki de stressten oldu veya kist var dicem ama kistte pembe leke olmuyo kahverengi koyu- siyahımsı leke / akıntı olıur.. adetin geçmesini bekle bence belli olmaz
Yani en son hastaneye genel muayeneye gittim yakın zamanda herhangi bir kist enfeksiyon vb bişey yoktu. Artık birkaç gün geçmesini bekleyeceğim bakalım gelen giden olacak mı :)

X