- 22 Temmuz 2010
- 190
- 0
- Konu Sahibi ilknurakdemir
[sıfırı çok pahalı geldi uygun evinde yer kaplamasını istemeyen varsa benim ufaklığı sevindirelim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç satma gibi bir niyetim yoktu ama konunu okuyunca 11 aylık kızımın çok seveverek oynadığı ama şu sıralar kaldırdığım tiny love gymni prenses halımız var hangi şehirdesin cnm?200 liraya almıştık uygun fiyata veririm cnm eğer bebişin kızsa
cnm bende de playgro muzıkal donence var 44 tl ye almıstım kurmalıdır 20 tl ye verıcem ıstersen...
bende oyun halısı var 50 tl baby einştein marka..müzikli ışıklı...
Benim oyun halısı alacağım kişi bana satmak istemiyor galiba Hesap numaralarını istiyorum vermiyor
bende senin gibi başlık açacam sanırım yada burayı takip ederim
bu sefer önümde sen varsın arkanda ben
inşallah buluruz canım hangi sehırdesin sen?
aydındayım canım .. Sen
kastamonun bir ilçesindeyim burda imkanlar çok kısıtlı malesef görerek bir ürün alamıyorum netten bulmak zorundayım aydın merkezdemisin sen ? Biryandan da aydından bahceli ev arastırıyorum annemlere alacaklar
annemler öyle düsünüyorlar inşallah ikimizde muradımıza ereriz sen ne kadarlık birşey düsünüyorsun?
oyun halımız oyuncakları hala yeni yırtık kırık yok aynası tekmele ve oyna kısmı sapasağlam, cnm ben muştayım bnde görerek ürün alamadığım için netten sipariş vermiştim 200 liraya aldım,kargo dahil 100 lira olarak düşünüyorum almak isterseniz,foto akşam eklemeye çalışayım şuan işteyimde