- 24 Ağustos 2022
- 8
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi beyazdusler
Canım koyu çizgi pik demek oluyor muhtemelen 2 gün pik olur sonra çatlar çatlayınca da silik olurMerhabalar ben bu testten bir sey anlamadim bir gun once ikinci cizgi tamamen silikti bugun bu sekilde cikti pik mi degil mi yardimci olabilir misiniz??
Yani dün iliskiye girmistik gun asiri yapalim diye bugun de boyle gorunce girelim mi girmeyelim mi anlayamadik canimCanım koyu çizgi pik demek oluyor muhtemelen 2 gün pik olur sonra çatlar çatlayınca da silik olur
Pik olan her günü değerlendirin vee çatlama olan günü de mutlaka değerlendirinYani dün iliskiye girmistik gun asiri yapalim diye bugun de boyle gorunce girelim mi girmeyelim mi anlayamadik canim
Bende kullanıyorum amaKızlar bugün ki ovülasyon testim 4 numara bugün pik gibi duruyor miratech marka lh testi sizce ?Eki Görüntüle 3225277
Bende kullanmaya başladım aynı marka acaba adetinizin kaçıncı günüKızlar bugün ki ovülasyon testim 4 numara bugün pik gibi duruyor miratech marka lh testi sizce ?Eki Görüntüle 3225277
Bende kullanıyorum amaKızlar bugün ki ovülasyon testim 4 numara bugün pik gibi duruyor miratech marka lh testi sizce ?Eki Görüntüle 3225277
Bende kullanmaya başladım aynı marka acaba adetinizinKızlar bugün ki ovülasyon testim 4 numara bugün pik gibi duruyor miratech marka lh testi sizce ?Eki Görüntüle 3225277
Merhabalar öncelikle yavrunuz hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızDaha reglime 1 gün var ama erken gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 90 çıktı bakalım daha bebek görünmez dedi doktor ama ultrasonla bakınca yerinim hazırlandığını söyle kese için inşallah hayırlısıyla gelir yani sanırım hamileyimRabbim her isteyene en kısa sürede nasip eder inşallah
15 yazan teste pik var bazen kopkoyu olmaması yumurtlama olmuyor anlamına gelmiyor 15,16,17 ınsallah degerlendırmışsınızdirMerhabalar öncelikle yavrunuz hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızama anlamadığım birşey var siz testte pik görmediniz ve hamile mi kaldınız ben mi yanlış anladım? Bende aynı markayı kullanıyorum bu ay ve malesef 17 günüm hala bahsedildiği gibi kop koyu olmadı. 2 gün biraz daha koyıydu bugun silikleşti çok morelim bozuldu. Hatta fotoğraflarını koyayım. Sonra sizi görünce bi ümitlerim ama yanlış mı anladım ki diye sorayım dedimEki Görüntüle 3248155 Eki Görüntüle 3248155
Malesef adet oldum ama tam pik olduğundan emin olamadığım için nasıl değerlendim hatırlamıyorum. Zaten devamında da yumurtlamamıydı değilmiydi derken çok stres yaşadım15 yazan teste pik var bazen kopkoyu olmaması yumurtlama olmuyor anlamına gelmiyor 15,16,17 ınsallah degerlendırmışsınızdir
Merhaba sanırım ovulasyon testlerinden anlıyorsunuz bu ovulasyon testini dün yaptım ardından bugün de 2. Yi yaptım silikleşmişti bugün öğlen yaptığım . Acaba yumurtlama olmuş mudurYanlış oldu sanırım