Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım pik değerlendirKızlar böyle, t daha koyu, yardımcı olur musunuz
Canım acaba yumurtam catlamışmıdır. Nasıl anlarımEvet canım pik değerlendir
Bugün pik yarın aynı saatte yaptığınızda silikleşirse çatlamış denektirCanım acaba yumurtam catlamışmıdır. Nasıl anlarım
Havuç tuket yumurta çatlaması için inşallah bu ay tutarCanım acaba yumurtam catlamışmıdır. Nasıl anlarım
Çok teşekkür ederim,Bugün pik yarın aynı saatte yaptığınızda silikleşirse çatlamış denektir
Yumurtlama devam ediyor değerlendirin bu günüde catlama görene kadarKızlar ilk resim bugün olan test
2.dün ki test.
Yumurtanız çatlıyor LH seviyeniz düşüyor yarın tamamen çatlamış olur bugünü değerlendirinKızlar ilk resim bugün olan test
2.dün ki test.
Evet pikKızlar böyle, t daha koyu, yardımcı olur musunuz
Evet pik
Ya tekrar yumurtladın öyle olanlar oluyormuş, birde gebe olunca böyle çıkıyor diyolar canım bilmiyorum. İstersen bir kan verCanım peki bu adetim 6 günde var.
Bu ay çatlama gördüm ama ben,
Canım evde kaset testim vardı hemen yaptım negatif,Ya tekrar yumurtladın öyle olanlar oluyormuş, birde gebe olunca böyle çıkıyor diyolar canım bilmiyorum. İstersen bir kan ver
Bence 2 gün kala testi tekrarla canım inşallah pozitiftirCanım evde kaset testim vardı hemen yaptım negatif,
Ama böyle almadıgım bir halsizlik var.
Sürekli uyumak istiyorum sğrekli normalde hiç böyle değildim.
Canım pozitif olsa çıkmaz mıydı?Bence 2 gün kala testi tekrarla canım inşallah pozitiftir![]()