- 28 Mayıs 2024
- 403
- 163
-
- Konu Sahibi Caldionkaliyo
Teşekkür ederiimCanım bende düzenli olarak 3 ay boyunca yaptım bi kere gördüm pik başka görmedim doktora git güzelce yumurtalarına baktir
Tamam canımm teşekkür ederiimBende pcos yok bende de silikleşip hafif koyulaşıyordu ya arada. Bence bi bitir canım bu adetini eğer hiç pik göremezsen o zaman bi doktora git
Bende pcos um adetlerim cok düzensiz sürekli koyu cıkıyor başlarda silikti son zamanlarda sürekli koyu pik diyemem ama c çizgisine yakın koyulukta adet olduktan sonra tekrar bi kontrol et görmezsen doktora git bence yumurtlamada sorun olabilirBaşka pcos olup bu durumu yaşayan var mı acaba üste çıksın diye yazıyoruuum
Benim de var ama iki aydır düzenli takip yap yapiyorum ve pik gördüm o ay hamile kaldım ama kimysal oldu ve devam ettim yapmaya bu ay iki kere yumurtladım bence sende takibe devam et inşallah sonuca varırsınBende pcos um adetlerim cok düzensiz sürekli koyu cıkıyor başlarda silikti son zamanlarda sürekli koyu pik diyemem ama c çizgisine yakın koyulukta adet olduktan sonra tekrar bi kontrol et görmezsen doktora git bence yumurtlamada sorun olabilir
kimyasaldan sonra gebe olmaihtimali yüksekmiş inşlalah olur canımBenim de var ama iki aydır düzenli takip yap yapiyorum ve pik gördüm o ay hamile kaldım ama kimysal oldu ve devam ettim yapmaya bu ay iki kere yumurtladım bence sende takibe devam et inşallah sonuca varırsın
İnşallah cnm iki kere yumurtlama oldu ve hala regl olmadımkimyasaldan sonra gebe olmaihtimali yüksekmiş inşlalah olur canım
İkinci pik olan testleriniz silikleşti miİnşallah cnm iki kere yumurtlama oldu ve hala regl olmadım
Evet silikleştiİkinci pik olan testleriniz silikleşti mi
Ve aşırı göğüs Hasayetim varEvet silikleşti
Kizlar kimyasal dedginiz ne oluyor catlatma ignesi mikimyasaldan sonra gebe olmaihtimali yüksekmiş inşlalah olur canım