Acil ovulasyon testime bakar mısınız pcos

Caldionkaliyo

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
403
163
Kızlar bayağıdır ovulasyon hakkında takipteyim az çok bilgim var fakat takıldığım bir durum var pcosum çok uzun aralıklarla regl görüyorum senede 3-4 kere yaşam biçimimi değiştirdim ve düzenli ovulasyon takibi yapıyorum sat 15 mayıs regl 6 gün sürdü bittiği an ovulasyon testine başladım hep silik hep silik son 6 günün fotoğrafını paylaşıyorum bi koyulaşıyor bi silikleşiyor pcosta bu durumun olması normal mi ?
Ama bu zamana kadar hep silikti yani
En sondaki de bugün yaptığım pik görmek için çok bekler miyim sizce
Bilgili arkadaşlar lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var her yorum benim için çok değerli lütfen bana yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20240615_001943.jpg
    IMG_20240615_001943.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 205
Canım bende düzenli olarak 3 ay boyunca yaptım bi kere gördüm pik başka görmedim doktora git güzelce yumurtalarına baktir

Bende pcos yok bende de silikleşip hafif koyulaşıyordu ya arada. Bence bi bitir canım bu adetini eğer hiç pik göremezsen o zaman bi doktora git

Başka pcos olup bu durumu yaşayan var mı acaba üste çıksın diye yazıyoruuum
Bende pcos um adetlerim cok düzensiz sürekli koyu cıkıyor başlarda silikti son zamanlarda sürekli koyu pik diyemem ama c çizgisine yakın koyulukta adet olduktan sonra tekrar bi kontrol et görmezsen doktora git bence yumurtlamada sorun olabilir

Bende pcos um adetlerim cok düzensiz sürekli koyu cıkıyor başlarda silikti son zamanlarda sürekli koyu pik diyemem ama c çizgisine yakın koyulukta adet olduktan sonra tekrar bi kontrol et görmezsen doktora git bence yumurtlamada sorun olabilir
Benim de var ama iki aydır düzenli takip yap yapiyorum ve pik gördüm o ay hamile kaldım ama kimysal oldu ve devam ettim yapmaya bu ay iki kere yumurtladım bence sende takibe devam et inşallah sonuca varırsın

Kızlar ben o ay yumurtlama görmedim bu konudan 20 gün sonra regl gördüm şimdi piki gördüm çok şükür

X