acil ovitrella catlatma ignesi ariyoruz

yildiz4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
22
1
1
34
arkadaslar ovitrelleyi bulamiyorum ve acil lazim luften yardimci olurmusunuz siz nerden temin ettiniz

arkadaslar ovitrelleyi bulamiyorum ve acil lazim luften yardimci olurmusunuz siz nerden temin ettiniz
Piyasada yok resmen bizde arıyoruz. Ve olmadığını bile bile sanki doktorlar anlaşmış gibi ovitrelle de ovitrelle diyip iyice insanları strese sokmuşlar. Genelde tüp bebek hastane yakınlarında ve hastanelere sorun bende hala bulamadım

Madem bulunmuyorsa bulunan ilaçları yazsınlar niye hastaları böyle strese katıyorlar tedavi başlı başına stresli ve zorken birde benim anlamadığım doktor bu planı önceden yapıyor neden ilaçları önceden alınması için reçete yazmıyor kafa rahat olmaz mı ben ilaçlarımı toplu alıyorum hepsini adetime 2 gün kala temin ediyorum bekliyor bunu da burada duydum tedavi başlamış bitecek insanlar ilaç arıyor saçma değil mi sizce

Şimdi şöyle ilaçları önceden almak. Aslında maddi bir bütçe bence. Sonuçta günlük haftalık kontrollerimiz neden var duruma göre ilaçlar değişebiliyor doz arttırılıp azaltılaniliniyor düşünsenize doktor size ilaç veriyor ama yumurtalarınıza o ilaç dozu az geliyor kontrolde doktor bunu farkedip değiştirebiliyor yada ilaç ekleyebiliyor yani tedavi de şu ilaçlar kullanılacak şimdiden al demek de mantıksız geldi bana. Şimdi şöyle ovitrelle de önceden alayım da illa lazım olur denilecek bir bütçede ilaç da değil Hele tüp bebek hastasıysanız hiç değil. Her doktora gittiğimde elimde kalan bütün ilaçların listesini çıkarıp her tableti hesaplayıp gidiyorum olurda aynısına devam edersem elimde kaç var kontrole kadar yeter mi diye. Evet bu aralar ovştrelle sıkıntısı çok fazla daha geçen hafta almıştım iğneyi ama bu hafta yok. Maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin inşallah anladım sistem farklıymış benim doktorum önceden hazırlıyor ovitrelle zaten kesin vuruluyor yumurtalar toplamadan önce birde hiçbir zaman tedavi esnasında dozunu artırıp yada azaltmadı bunu da ilk defa duyuyorum demek ki her doktorun tedavi yöntemi de farklıymış yani tabi ki bütçe açısından çok ama o ilaçlar zaten kesin kullanılması gereken ilaçlar mecbur alınıyor benim burada dikkatimi çekti sürekli insanlar ovitrelle falan arıyor saatler kalmış vurmasına belki o yüzden tedavisi çöp olabilir onun için sordum Herkes için hayırlısı olsun

Reçete bir kere yazıldığı için ben hepsini aldım. Tedavi boyunca elimde dışarda aramama ihtiyaç kalmadı. En baştan verilmesi daha mantıklı bence.

Geneld tüp bebek ilaçları her eczanede olmur tüp bebek yapan hastanelerin yanındakı eczanelerde oluyor

Reçete bir kere yazıldığı için ben hepsini aldım. Tedavi boyunca elimde dışarda aramama ihtiyaç kalmadı. En baştan verilmesi daha mantıklı bence.
Bende sizin gibi düşünüyorum gerçekten çünkü zaten o ilaçlar kullanılacak her seferinde ilaç buldum bulmadım stresine girmeyecek

Peki Hangi hastaneye gidiyorsunuz. Ha gerçi her doktorun teknik ve tedavisi ayrı tabide böyle olmasını bende ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…