Ben Varım Göbek Aldı Basını gidiyorRamazanda kilo verilmiyormuydu?
Kilo alan varmıdır ki?
Seninle ilgili bir konu da cokta hos olmayan bir seylerden bahsedilmisti. Bu konuyla ilgili de bir konu acmayi dusunuyor musun acaba merak ettim. Cunku bahsedilen sey yenilir yutulur cinsten degildi. Tabi dogru degilse.Merhaba arkadaşlar ,
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ramazanda kilo almamam için acil Zayıflama çayı önerisi olan var mı ?
Tabi ki de doğru değil o kişi neden böyle birşey yaptı bilmiyorum ama yöneticilere şikayet ettim. Böyle bir iftirayı neden attın diye özelden yazdım sma cevap verebilecek gücü bulamadı kendinde bende üstünde durmadım zira hasta oldupu belliSeninle ilgili bir konu da cokta hos olmayan bir seylerden bahsedilmisti. Bu konuyla ilgili de bir konu acmayi dusunuyor musun acaba merak ettim. Cunku bahsedilen sey yenilir yutulur cinsten degildi. Tabi dogru degilse.
Evet vallahi kilo Aldı Basını gidiyor bende ramazanda da inadına alıyorumKilo almak mı hadi canım :) insanlar kilo veriyor bu sayede :) ama benim bunyem alır diyorsan da çay vs hikaye diyorum az porsiyon yemek yemekten sonra yürüyüş iyi gelir...
Porsiyonlari küçült canım , bir de yürüyüş yap ben çayla cartla curtla zayıflayıp bırakınca kilo alan çok kişi gördüm en iyisi az öz yemek ve sporEvet vallahi kilo Aldı Basını gidiyor bende ramazanda da inadına alıyorum
Gercekten soyledikleri iftira ise hic hos bir sey degil ama siz neden tum bilgilerinizi degistirme ihtiyaci duydunuz peki. Profilinizdeki degisikliklerden bahsediyorum tabi.Tabi ki de doğru değil o kişi neden böyle birşey yaptı bilmiyorum ama yöneticilere şikayet ettim. Böyle bir iftirayı neden attın diye özelden yazdım sma cevap verebilecek gücü bulamadı kendinde bende üstünde durmadım zira hasta oldupu belli
Deneyeceğim canım çok Sağol :)Porsiyonlari küçült canım , bir de yürüyüş yap ben çayla cartla curtla zayıflayıp bırakınca kilo alan çok kişi gördüm en iyisi az öz yemek ve spor
Profilimde değişiklik yapmış Değilim . Söyledikleri tabi ki iftira hala iftira değilse demeyin lütfen . Yazdıklarıma cevap versin o zaman yorumunu okuyunca sinir oldum neye uğradığımı şaşırdımGercekten soyledikleri iftira ise hic hos bir sey degil ama siz neden tum bilgilerinizi degistirme ihtiyaci duydunuz peki. Profilinizdeki degisikliklerden bahsediyorum tabi.
Lapin gibi atladm konu ne çok merak ettimProfilimde değişiklik yapmış Değilim . Söyledikleri tabi ki iftira hala iftira değilse demeyin lütfen . Yazdıklarıma cevap versin o zaman yorumunu okuyunca sinir oldum neye uğradığımı şaşırdım
Dün akşam sanal ilişki diye bir konu vardı kadın Kocasının biriyle sanal ilişkiye girdiğini onu affetsem mi falan diye konu açmış bende yardım al kolay bşy değil yazdım sonra kadın bir baska yorum da aldattığı kadında burada hatta bfnim konuma yorum yapmış beğenmiş vs diye beni tarif etmiş olay buLapin gibi atladm konu ne çok merak ettim
Bu nasıl pis bir iftiraDün akşam sanal ilişki diye bir konu vardı kadın Kocasının biriyle sanal ilişkiye girdiğini onu affetsem mi falan diye konu açmış bende yardım al kolay bşy değil yazdım sonra kadın bir baska yorum da aldattığı kadında burada hatta bfnim konuma yorum yapmış beğenmiş vs diye beni tarif etmiş olay bu
Evli olan medeni durumunuz bekar olarak degimiste onu dedim. Neyse konuyu degistirmis olmayayim.Profilimde değişiklik yapmış Değilim . Söyledikleri tabi ki iftira hala iftira değilse demeyin lütfen . Yazdıklarıma cevap versin o zaman yorumunu okuyunca sinir oldum neye uğradığımı şaşırdım
Açık açık sensin demedi beni tarif etmiş ama sonra özel mesaj attım dönmediBu nasıl pis bir iftira! Açık açık sensin dedi mi? Haberim var o konudan dur okuyayım cidden merak ettim şaka gibi
Ben buraya evlenmeden önce kaydolmuştum medeni durumumda bekar yazıyordu haliyle sonrada değiştirmedim yani profilimde değişiklik yapmadımEvli olan medeni durumunuz bekar olarak degimiste onu dedim. Neyse konuyu degistirmis olmayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?