• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil numaranın kime ait olduğunu bulma

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Geçen konu scmistim kocamin telimde selim diye kaydettiği kadını bulmak istiyorum numara var ama 118 ..aradığımda gizli dediler başka nerden bulabilirim

11880 aradım gizli dedi bu cia denen programnasil biseymis esimle karakolluk olduk kadınla mesajlastim ama ismini soylemiyir

boşanmayı düşünüyorsanız mahkeme bulur çıkartır merak etmeyin
ama bunu 6 ay içinde istemelisiniz hakimden kusuru var diye 7. ayda hakim telefon internet görüşme isteklerini kabul etmiyor 6 aydan sonra kusursuz oluyor affettiğinizi düşünerek
boşanmayacaksanızda öğrenip naapacaksınız?

kimbunumara.com'a yazın numarayı oradan çıkar uygulama kullanmayı bilmiyorsanız.

11880 aradım gizli dedi bu cia denen programnasil biseymis esimle karakolluk olduk kadınla mesajlastim ama ismini soylemiyir
Bir uygulama. Google play ya da appstore dan indirebilirsin. Bir nevi numara havuzu. Her katılan kişinin rehberine ulaşıyor. Mesela bir numarayı arattin. O numarayı ilk kim nasıl kaydettiyse öyle çıkar. Genelde ise yarıyor.

Back
X