- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
Geçen konu scmistim kocamin telimde selim diye kaydettiği kadını bulmak istiyorum numara var ama 118 ..aradığımda gizli dediler başka nerden bulabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selin değil selimKadını bulup ne yapacaksınız ki?Bir haltlar olmuşsa kocanızin hiç mi suçu yok?Size sadakat sözü veren kocanız dır dolayısı ile bir hesap soracaksınız kocanıza sorun.
Bir uygulama. Google play ya da appstore dan indirebilirsin. Bir nevi numara havuzu. Her katılan kişinin rehberine ulaşıyor. Mesela bir numarayı arattin. O numarayı ilk kim nasıl kaydettiyse öyle çıkar. Genelde ise yarıyor.11880 aradım gizli dedi bu cia denen programnasil biseymis esimle karakolluk olduk kadınla mesajlastim ama ismini soylemiyir
Bıyıklı asker Arkadasi ile mi aldatmış konu sahibini kocası?:))Selin değil selim
Yani görünen yüzü selim bıyıklı asker arkadaşı:)
Konun evveli varmışBıyıklı asker Arkadasi ile mi aldatmış konu sahibini kocası?:))
Meraklıyız ya birde..başımıza ne geliyorsa birazda meraktan zatenKonun evveli varmış
Ne dersin gülermisin ağlarmısın
İnan bazı kadınlar aksiyonu gerilimi seviyor bundan zevk alıyor
Kim biz kadınlar mı meraklıyız ne münasebet canımmmm:)Meraklıyız ya birde..başımıza ne geliyorsa birazda meraktan zaten
Ay evet yanlış yazmışım asla meraklı ola..senin gerçek adın neydi?))Kim biz kadınlar mı meraklıyız ne münasebet canımmmm:)
heryerden gizlemişse kendini bulamazsınGeçen konu scmistim kocamin telimde selim diye kaydettiği kadını bulmak istiyorum numara var ama 118 ..aradığımda gizli dediler başka nerden bulabilirim