• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Acil moralim çok bozuldu......

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
hanımlar doktordan geldim şimdide oğluşum 6. Ayına girdi baş çevresinde yavaş büyüme varmış şuan 44 olması gerekirken daha 42 cm morelim çok bozuldu sizin beşişler 6. Ay da kaç cm di baş çevresi bilgilendirirmisiniz lütfen......

Canım,ben şimdi notlarıma baktım.oğlumun 6.ayı doldurduğunda 42,3 cm miş..bize doktorumuz gayet iyi demiştir her zaman..

bu kadar kafaya takmayın
bazı aylarda bebeklerin biyimesi yavaşlayabilir
başka bir dr a daha gösterip içinizi rahatlatabilirsiniz

benim oğlumun kafasıda doğduğundan beri küçük doktor genetik demişti anne veye babaya benzermiş kafa yapıları.Diğer gelişiminde problem yoksa canını sıkma.

canım bende senın gıbı cok kafama takıyordum bu konuyu her bebegın bas cevresı bır degıl
onemlı olan gelısımı ıle orantılı olmasıymıs yanı suan 40 cm de olabılırdı bebegının bas cevresı dedıgım gıbı onemlı olan beden gelısımı nasıl vucut gelısıyor bas kucuk kalıyorsa ????
amaa soyle baktıgında bıle anlarsın ama uzerınde dur bu konunun ınsallah bıseyı yoktur
ayrıca bır doktorlada kalma baska bı doktora daha goster

Back