Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar doktordan geldim şimdide oğluşum 6. Ayına girdi baş çevresinde yavaş büyüme varmış şuan 44 olması gerekirken daha 42 cm morelim çok bozuldu sizin beşişler 6. Ay da kaç cm di baş çevresi bilgilendirirmisiniz lütfen......
benim oğlumun kafasıda doğduğundan beri küçük doktor genetik demişti anne veye babaya benzermiş kafa yapıları.Diğer gelişiminde problem yoksa canını sıkma.
canım bende senın gıbı cok kafama takıyordum bu konuyu her bebegın bas cevresı bır degıl onemlı olan gelısımı ıle orantılı olmasıymıs yanı suan 40 cm de olabılırdı bebegının bas cevresı dedıgım gıbı onemlı olan beden gelısımı nasıl vucut gelısıyor bas kucuk kalıyorsa ???? amaa soyle baktıgında bıle anlarsın ama uzerınde dur bu konunun ınsallah bıseyı yoktur ayrıca bır doktorlada kalma baska bı doktora daha goster