- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Doktor oımadiginizi biıiyorum.ama boyle durumla karsilasip ayni seyi yasayanlar varmi bana biryol gosterirler diye actim konuyu.hemrn salditiyorsunuz.kalp kirmada ustunuze yokGöz doktorunuza sorsanız daha mantıklı olbiryi? Biz malesef doktor değiliz.
Baskasina yapilabilmesi size de yapilabilecegi anlamina gelmez ya da baskasina yapilamamasi size de yapilabilecegi anlamina gelmez soracaginiz kisi muhakkak size islemi yapan dr olsunSelam hanimlar 26gun onc3 gozlerimden 3xcimer lazer oldum.simdi yuz icin lazer epilyasyona gide bilirmiyim?sakincasi olurmu? Gozlere bir zarari olurmu? Lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.onumuzdeki hafta ise baslayacagim aciıen gitmem gerek seans zamanim
Doktor oımadiginizi biıiyorum.ama boyle durumla karsilasip ayni seyi yasayanlar varmi bana biryol gosterirler diye actim konuyu.hemrn salditiyorsunuz.kalp kirmada ustunuze yok
göz doktorunuza telefon açın en iyisi en doğru bilgiyi kendisi verir.Başkası ben yaptırdım dese zararı yok dese bilemezsiniz yine ona zararı olmamış olabilir ama size zararı olabilir en iyisi uzmana danışmak.Selam hanimlar 26gun onc3 gozlerimden 3xcimer lazer oldum.simdi yuz icin lazer epilyasyona gide bilirmiyim?sakincasi olurmu? Gozlere bir zarari olurmu? Lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.onumuzdeki hafta ise baslayacagim aciıen gitmem gerek seans zamanim
Doktora sormadigumi nerden dusundunuz?sordum tabiki.fakat yaptiripda sorunla karsiıasan oıdumu diye sormak istrdim.bu kadar saıdirgan olmayin lutfen.herkesin bir derdi var iste.yasamayan bilmez.Emin ol burda göz ameliyatı olmuş, üstüne de lazerle gitmiş yüzlerce insan vardır...
Bu kadar spesifik bir durumda aynı şeyleri yaşamış bir kişi bile bulabileceginize inanıyor musunuz gerçekten? Hadi buldunuz diyelim ona bişey olmadı, size olmayacağı ne malum? Doktora sormak bu kadar mı zor?
Sordum gozetrafi ve alin olmaz dedi benim yaptirmak istedigum boıge c3ne ve yuzgöz doktorunuza telefon açın en iyisi en doğru bilgiyi kendisi verir.Başkası ben yaptırdım dese zararı yok dese bilemezsiniz yine ona zararı olmamış olabilir ama size zararı olabilir en iyisi uzmana danışmak.
Doktora sormadigumi nerden dusundunuz?sordum tabiki.fakat yaptiripda sorunla karsiıasan oıdumu diye sormak istrdim.bu kadar saıdirgan olmayin lutfen.herkesin bir derdi var iste.yasamayan bilmez.
Bence bir süre bekleyin ben olsam cesaret edemezdim en azından bir süre beklerdim.Sordum gozetrafi ve alin olmaz dedi benim yaptirmak istedigum boıge c3ne ve yuz
15gun derken bugundrn itibarrn 15gun.yani amrliyyatdan 45gun sonra.erkenmi acaba?Yuz bolgesi icin daha cok beklemeni tavsiye ederim. 15 gun de az geldi bana.
15gun derken bugundrn itibarrn 15gun.yani amrliyyatdan 45gun sonra.erkenmi acaba?Yuz bolgesi icin daha cok beklemeni tavsiye ederim. 15 gun de az geldi bana.
15gun derken bugundrn itibarrn 15gun.yani amrliyyatdan 45gun sonra.erkenmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?