• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil lutfen

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Selam hanimlar 26gun onc3 gozlerimden 3xcimer lazer oldum.simdi yuz icin lazer epilyasyona gide bilirmiyim?sakincasi olurmu? Gozlere bir zarari olurmu? Lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.onumuzdeki hafta ise baslayacagim aciıen gitmem gerek seans zamanim

Selam hanimlar 26gun onc3 gozlerimden 3xcimer lazer oldum.simdi yuz icin lazer epilyasyona gide bilirmiyim?sakincasi olurmu? Gozlere bir zarari olurmu? Lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.onumuzdeki hafta ise baslayacagim aciıen gitmem gerek seans zamanim
Baskasina yapilabilmesi size de yapilabilecegi anlamina gelmez ya da baskasina yapilamamasi size de yapilabilecegi anlamina gelmez soracaginiz kisi muhakkak size islemi yapan dr olsun

Doktor oımadiginizi biıiyorum.ama boyle durumla karsilasip ayni seyi yasayanlar varmi bana biryol gosterirler diye actim konuyu.hemrn salditiyorsunuz.kalp kirmada ustunuze yok

Emin ol burda göz ameliyatı olmuş, üstüne de lazerle gitmiş yüzlerce insan vardır...
Bu kadar spesifik bir durumda aynı şeyleri yaşamış bir kişi bile bulabileceginize inanıyor musunuz gerçekten? Hadi buldunuz diyelim ona bişey olmadı, size olmayacağı ne malum? Doktora sormak bu kadar mı zor?

göz doktorunuza telefon açın en iyisi en doğru bilgiyi kendisi verir.Başkası ben yaptırdım dese zararı yok dese bilemezsiniz yine ona zararı olmamış olabilir ama size zararı olabilir en iyisi uzmana danışmak.

Emin ol burda göz ameliyatı olmuş, üstüne de lazerle gitmiş yüzlerce insan vardır...
Bu kadar spesifik bir durumda aynı şeyleri yaşamış bir kişi bile bulabileceginize inanıyor musunuz gerçekten? Hadi buldunuz diyelim ona bişey olmadı, size olmayacağı ne malum? Doktora sormak bu kadar mı zor?
Doktora sormadigumi nerden dusundunuz?sordum tabiki.fakat yaptiripda sorunla karsiıasan oıdumu diye sormak istrdim.bu kadar saıdirgan olmayin lutfen.herkesin bir derdi var iste.yasamayan bilmez.

göz doktorunuza telefon açın en iyisi en doğru bilgiyi kendisi verir.Başkası ben yaptırdım dese zararı yok dese bilemezsiniz yine ona zararı olmamış olabilir ama size zararı olabilir en iyisi uzmana danışmak.
Sordum gozetrafi ve alin olmaz dedi benim yaptirmak istedigum boıge c3ne ve yuz

Doktora sormadigumi nerden dusundunuz?sordum tabiki.fakat yaptiripda sorunla karsiıasan oıdumu diye sormak istrdim.bu kadar saıdirgan olmayin lutfen.herkesin bir derdi var iste.yasamayan bilmez.

Aman tanrım ne büyük dert, yaşamayan bilemez....
Saldırgan değil yorumum mantıklı. Mantıklı yorumlar işinize gelmiyor nedense.
Doktorunuza danıştıysanız mesele yok.

Yorum yapqn herkeze tesekkur ederim.sanirim biraz daha beklesem daha iyi olacaktir..doktorumda tqm rahatlikla 15gun sonra yaptira bilirsin dedi.sonunda olum yok.biraz daha brkleyecegim..saglik şakaya g3lmez

Aslında bu konuyu ben de merak ediyorum. Evde lazer epilaston cihazım var. Seneye de gözüme operasyon yaptırmayı düşünüyorum. Tabi ortada doktor olmadığı için henüz soramadım. Bir sıkıntı olmaz yani?

Back