acil lutfen

şimdi neden supe ettimi sayfalarca anlatmaya kalksam sayfalar yetmez sadece supe ettim acaba diye o kadar dolu beynimin ici 250 mg klamer

şimdi neden supe ettimi sayfalarca anlatmaya kalksam sayfalar yetmez sadece supe ettim acaba diye o kadar dolu beynimin ici 250 mg klamer
Supe ne demek ? 250 mg mı ? Omg Kardeş sen ne yaptın? İlac kutusunun hepsini verdin herhalde ?? Ben sana verilen miktarı sordum . En fazla 10 ml bişey olur. Örnegin bir kaşık şurup yaklaşık 10 ml/mg eder

Bu sayede soru sahibi hiç emek harcamamış oldu
3 4 sene önce aramıştım.. Oğlumun boş bir C vitaminin kutusunun kapağına silica jel saklamışlar üzerinde uyarı da yoktu.. Bizim oğlan bunu nasıl etmiş çıkarmış, artık dişini mi kaşıdı naptı bir anlık işte.. Yere dökülmüş bir şekilde buldum hemen aradım.. Yani açıklama pek yeterli gelmiyor doktora götürdük ardına ve bir şey olmaz yediyse bile dedi Dr..

başka bir niyetle sordum sizin gibi geri duşunce icerisinde sormadim daha fazla uzatmayin rica ediyorum
"Baska bir niyet" demek yerine aciklayabilirdiniz. Açiklamıyorsunuz çünkü ben açıkladım. Algi yaratmaya ne ihtiyacim olacak benim? Sanki tüm kk sizin konunuza akın etti de "algı" yaraticam.

Supe ne demek ? 250 mg mı ? Omg Kardeş sen ne yaptın? İlac kutusunun hepsini verdin herhalde ?? Ben sana verilen miktarı sordum . En fazla 10 ml bişey olur. Örnegin bir kaşık şurup yaklaşık 10 ml/mg eder
pardon yanlis anladim ilac 250 lik bi ölcekden az veriyordum kiz kardesim saglikci o bir sey olmaz telas etme dedi bir ölcekde 5 mg zaten

"Baska bir niyet" demek yerine aciklayabilirdiniz. Açiklamıyorsunuz çünkü ben açıkladım. Algi yaratmaya ne ihtiyacim olacak benim? Sanki tüm kk sizin konunuza akın etti de "algı" yaraticam.
Tabi canim anne degilsen anlayamazsin’i yapistiracakti muhtemelen sen tepki verince oynayamam yerim dar’a dondu. Bir de kadinlarin hemcinslerine davranislari boyle olmamali nutku cekiyordu bana

Tabi canim anne degilsen anlayamazsin’i yapistiracakti muhtemelen sen tepki verince oynayamam yerim dar’a dondu. Bir de kadinlarin hemcinslerine davranislari boyle olmamali nutku cekiyordu bana
Senelerce bi evlat sahibi olmamiş insanin en son diyceği laf dir sizin dediginiz o ima ne zorluklarla ne aşamalarla anne olmuş birinin en son diycegi kelimeler

Yahu sen ne diyosun Antalya’da hemcinslerimden çektiğim kadar kimseden çekmedim. Trafikte canıma okudular. Erkeler ise çok anlayışlı allahtan. Kadın olduğumu görünce hepsi yol verdi , kadınlarsa tam bi cadı

Korkmuyorlar da anne olmayanin ya da olamayanin kırılan kalbi, bana ne gibi bir belayla doner diye.

Doğru düzgün Türkçe yazamıyorsunuz, ne dediğiniz bile anlaşılmıyor bir de burda size cevap veren insanları tersliyorsunuz. Çocuğuna ne kadar ilaç verdiğini bile bilmeyen biri olmaktansa itici olmayı tercih ederim...

Şimdi başlarsınız “Kınamayın başınıza gelir” vs’lere... ama burada laf yetiştireceğinize daha sağlıklı bir çözüm arasanız keşke...

Yazmayı unutmuşum: Keşke ebeveyn olmadan yeterlilik testi yapılsa da daha sağlıklı bireyler yetişse.

Senelerce bi evlat sahibi olmamiş insanin en son diyceği laf dir sizin dediginiz o ima ne zorluklarla ne aşamalarla anne olmuş birinin en son diycegi kelimeler

Okudum okudum ama hiç bişey anlamadım
Senelerce cocugu olmamis konu sahibinin o yuzden oyle bir sey demem asl ademek istemis ama ne icin sordugunu hala aciklayabilmis degil; cunku kibir insana cektigi tum acilari sikintilari unutturur

Senelerce cocugu olmamis konu sahibinin o yuzden oyle bir sey demem asl ademek istemis ama ne icin sordugunu hala aciklayabilmis degil; cunku kibir insana cektigi tum acilari sikintilari unutturur
kibirliyim birde oylemi :)helal olsun o zaman bana

Kadin kadinin dusmanidir nokta net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…