acil lutfen

1 kaşık 5 mg oluyor, 2 kez verseniz 10 mg olur tabi tam kaşık verdiyseniz. Benim oğlum küçükken bir tür bakteri geçirmişti doktor hastanede yüksek doz antibiyotik kullanmıştı. Tek seferde yüksek dozdan zarar geleceğini sanmıyorum. Yaşı kaç? Benim oğlum 2 yaşındaydı.

1 kaşık 5 mg oluyor, 2 kez verseniz 10 mg olur tabi tam kaşık verdiyseniz. Benim oğlum küçükken bir tür bakteri geçirmişti doktor hastanede yüksek doz antibiyotik kullanmıştı. Tek seferde yüksek dozdan zarar geleceğini sanmıyorum. Yaşı kaç? Benim oğlum 2 yaşındaydı.
benim oglum 4 bucuk yasinda saol cevab in icin

insalah yasadigim telasi duyguyu yaşamazsiniz size diycek lafim tek budur
Heyecanli olmaniz sorumluluklarinizi elinizden almiyor ama. Mesela cok heyecanliyim bugun anne olamayacagim ya da zehirlenen cocuguma dogru cozum bulamayacagim deme hakkimiz olmuyor genellikle

O zaman siz iyi çozumler bulun baskalarininda anneligini sorgulamayin.
Ben cok harika cozumler bulurum hanimefendi. Kollarimda atesli havale geciren ogluma ilk mudahaleyi yapacak, apandisiti patlarken teshis koyamayan doktoru yerin dibine sokup cocugu acil ameliyata aldiracak kadar da sogukkanliyim. Bence bir google’a alo zehir hattini yazip sorabilirim ve bunu size oneren insanlara da ben olsam cemkirmezdim. Burda beni sevsin ya da sevmesin hicbir kimse bana panik ya da cozumsuz diyemez mesela 🤷🏼‍♀️ O yuzden siz kendi isinize bakin

O zaman siz iyi çozumler bulun baskalarininda anneligini sorgulamayin
Ben cok harika cozumler bulurum hanimefendi. Kollarimda atesli havale geciren ogluma ilk mudahaleyi yapacak, apandisiti patlarken teshis koyamayan doktoru yerin dibine sokup cocugu acil ameliyata aldiracak kadar da sogukkanliyim. Bence bir google’a alo zehir hattini yazip sorabilirim ve bunu size oneren insanlara da ben olsam cemkirmezdim. Burda beni sevsin ya da sevmesin hicbir kimse bana panik ya da cozumsuz diyemez mesela 🤷🏼‍♀️ O yuzden siz kendi isinize bakin
Sizde benim anneligimi sorgulayamazsiniz haddinizi bilin önce, herkes de soguk kanli olcak diye bir kaide yok tavsiye vere bilirsiniz ama uslubunuz ne kadar itici farkindamisiniz

O zaman siz iyi çozumler bulun baskalarininda anneligini sorgulamayin

Sizde benim anneligimi sorgulayamazsiniz haddinizi bilin önce, herkes de soguk kanli olcak diye bir kaide yok tavsiye vere bilirsiniz ama uslubunuz ne kadar itici farkindamisiniz
Sadece uslubum degil kendim de iticiyim 😂😂😂 asil itici sizsiniz hanimefendi. Buraya sorana kadar goggle a sor diyenlere “be yasadigimi bilemezsiniz, insallah siz de aynisini yasamazsiniz” diye gayet mantiksiz cevap verecek kdar da rahatsiniz. O kadar panik oldunuz madem kk’ya konu acana kadar doktora gitseydiniz, bir acile mesela. Kk doktorlar kulubu degil di mi sonucta. Ha acile gitmeyip burda konu aciyorsaniz kimse sizin panik oldugunuzu dusunmez zaten, neden dusunsun?

Sadece uslubum degil kendim de iticiyim 😂😂😂 asil itici sizsiniz hanimefendi. Buraya sorana kadar goggle a sor diyenlere “be yasadigimi bilemezsiniz, insallah siz de aynisini yasamazsiniz” diye gayet mantiksiz cevap verecek kdar da rahatsiniz. O kadar panik oldunuz madem kk’ya konu acana kadar doktora gitseydiniz, bir acile mesela. Kk doktorlar kulubu degil di mi sonucta. Ha acile gitmeyip burda konu aciyorsaniz kimse sizin panik oldugunuzu dusunmez zaten, neden dusunsun?

Kardeşim saglikçi ona yazdim gormedi gorene kadar da buraya konu açdim saat geçdi görmeyince aradim yine gormedi babami aradim ordan cevap gelene kadar burda da başina gelmis insanlar vardir diye dusundum cunki burda o kadar cocugu olan anneler var illaki birinin basina gelmisdir diye dusundum ne kadar on yargilisiniz eczaciya kadar sordum ama burasi buyuk bi platform aninda goruyolar fikir almak amaciyla konu acdim aşiri derece de itici bi insansiniz gercekden ne kadar on den yargiliyosunuz insanin kendi hemcinslerinden bu kadar yerilmesi halbuki beni sizin iyi anlamaniz gerek 2 tane evladiniz varmis lutfen daha fazla germeyin gerilmeyin

Nasıl iki kez veriyorsunuz yada aynı saatte verilen ilacı aynı anda iki kez veriyorsunuz hala anlayamadım. Allahtan doktor yada hemşire değilsiniz yoksa insanların vay haline . Neyse fazla telaş etmeyin , tek sefersen bişey olmaz ( umarım tek sefer olur). Siz yinede sabaha kadar çocuğunuzu gözlemleyin. Ayrıca bol su verin ki vücuttan kolay atsın. Bu arada kaç mg verdiniz ?

Ben anne degilim. Gel beni vur nereden vurmaya çalışacaksan. Bıktım bu anne misin, anne degilsen fikir beyan etme tavirlarindan.
Ne alaka ya ne alaka neden algi yaratmaya calisiyosunuz anne degilseniz anlamazsiniz bilmezsiniz diye bir sey yazmismiyim ya ben herkes anne olmak zorunda mi lutfen daha fazla sacmalamayin

Ne alaka ya ne alaka neden algi yaratmaya calisiyosunuz anne degilseniz anlamazsiniz bilmezsiniz diye bir sey yazmismiyim ya ben herkes anne olmak zorunda mi lutfen daha fazla sacmalamayin
Anne misiniz diyerek ne sordunuz? Ne demek istediniz?

Niye öyle diyon bacım biz hepimiz diplomasız doktorlarız 🤪🤪😂😂

Back