- 17 Ekim 2024
- 18
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi zehrahmet33
Geriye kalan yüzde 1 lik ihtimal ortadan kalksın diye ertesi gün hapıda kullanmak istedimYasmin kullanıyorsanız düzenli, saati saatine kullandığınız takdirde %99 koruyor zaten, ertesi gün hapı niye kullanacaksınız ki
E her seferinde mi içeceksiniz ilacıGeriye kalan yüzde 1 lik ihtimal ortadan kalksın diye ertesi gün hapıda kullanmak istedim
İşte bilmiyorum nasıl yapacam her seferinde benimde bünyeme zarar verir farkındayım ama işin içinden çıkamıyorumE her seferinde mi içeceksiniz ilacı
Aman sakın yasminle ertesi gün hapı birlikte olmaz yasmin korur yeterinceArkadaşlar 2 çocuk sahibiyim eşim çocuk sahibi olmak istiyor ama ben asla istemiyorum . Bana çözüm yolu söylermisiniz . Spiral takmak istemiyorum 1 ay oldu yasmin kullanıyorum . İlişki yaşansa ertesi gün hapı ile yasmin kullansam zararlı olurmu bana yol gösterirmisiniz .
E tabii etkili. Ben 2 sene kullandım, ama dakikası dakikasına aldım alarm kurup. Sıkıntı çıkmadı şükür. Siz de alarmla için muhakkak. Kullandığınız dönem antibiyotik vs kullanmamaya çalışın kullanırsanız ilişki olmasın mümkünseKusura bakmayın affınıza sığınarak soruyorum içeri boşalma halinde bile yasmin etkilimidir korunmak için yüzde 1 ihtimal hariç
Teşekkür ederim sağolunE tabii etkili. Ben 2 sene kullandım, ama dakikası dakikasına aldım alarm kurup. Sıkıntı çıkmadı şükür. Siz de alarmla için muhakkak. Kullandığınız dönem antibiyotik vs kullanmamaya çalışın kullanırsanız ilişki olmasın mümkünse
Ertesi gün hapı gerekmedikçe almayın. Zarar verir. Valla eşiniz korunsun. Korunmadan size yaklaşırsa bu baya tecavüze girer. Nefret ettim eşinizden. Bize ikinciyi düşünüyor musunuz diye sorarlarsa eşim hemen kadını çok etkiliyor o nedenle eşim bilir diyor. Üstelik bu adam benim kadar kızımızla ilgileniyor neredeyse. Sizinki tam öküz.Geriye kalan yüzde 1 lik ihtimal ortadan kalksın diye ertesi gün hapıda kullanmak istedim