• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!!!!lütfen yardım arkadaşlar!!!

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
39
arkadaşlar 23 gün önce epidural normal doğum yaptım....bugün sabahtan beri acıdan kıvranıp duruyorum,sorun dikişlerim....doğumda baya bir dikiş atıldı.....kaç gündür kanamam baya azaldığı halde pedde sadece dikişlerin olduğu arkaya tarafaki kısımda kan vardı,önce anlamadım,sonra acımaya başladı o bölge,bugün aynayla bir baktımki altta nohut büyüklüğünde açık bir yara var,daha doğrusu tutmamış dikiş yeri...orası kanıyor...artı sadece orası değil,dikişlerin olduğu arka bölüm felaket:-((((yanıyor resmen,her dikişin yerini acısından hissedebiliyorum....doktora gitmeye çok korkuyorum,o masaya bu dikişli halimle yatma cesaretim yok,ne olur böyle bir durum başına gelen varsa yardımcı olsun,ağrı kesicilerle ayakta duruyorum....:-(((((

canım öncelikle hayırlı olsun ve de geçmiş olsun
bence ne kadar istemesen de doktora gitmelisin, dikş tutmamış diyorsun belki de enfeksiyon vardır, eğer enf varsa dikişler atar
daha kötü olmadan mutlaka gitmelisin doktora

Bebeğini güle güle büyüt. Bence hemen doktora git. Havalar sıcak enfekte olmasın. Ben Sezeryan ile doğum yaptığım için böyle bir ağrının olup olmayacağı hakkında net bir bilgim yok ama yakınmaların normal değil. Bence gecikme

ya işin saçma tarafıda şu,özel bir hastanede doğum yaptım,gerçekten çok güzel bir doğumdu...bugün bu durumdan sonra sabah bana doğum yaptıran ebeyi aradım ne dedi biliyor musun...bu gayet normal,geçer gelmene gerek yok dedi....gerçekten normal mi? :-((

Canım bende epidural normal doğum yaptım. Benim dikişlerimin acısı 1 hafta sonra geçmişti ve bende ağrı geçince pek dikkat etmedim sanırım,10.günde mevlüt yapmıştık ve ben o gün 3 saat hiç kalkmadan yarı oturur vaziyette durmuştum.Ertesi gün dikişimin popoma yakın olan kısmı acımaya başladı aynadan baktım sanki bıçakla kesilmiş gibi çok küçük bir çizik vardı ve sızlıyordu. Doktorum bana bi krem vermişti dikiş yerine sürmem için onu sürdüm her tuvalete çıktığımda,birde hergün 1 kere vajinal sabun ile yıkadım,temiz tuttum ve çok çabuk iyileşti. Şu an bebeğim 2 aylık ,bırak acıyı,yara izim bile görünmüyor. Sende bir doktora görün istersen. Geçmiş olsun...

göknur sendede kanama olmuşmuydu dikiş yerinde?

canım benim öncelikle bebeğin hayırlı olsun.bende 3 ay önce normal doğum yaptım ve benimde dikişlerim çok geç geçti..doğumumun 2.haftasında kontrole gittiğimde doktorum dikişlerimin açık olduğunu söyledi ve ciddi manada çok acıyordu.nerdeyse bir ay rahat oturamadım yani.doktorum açıklığı kapatmak için bi süreyi beklememiz gerektiğini söylemişti ve bu süre zarfında kullanmam için bana antibiyotik krem ve bepanthen verdi..bitene kadar kullandım ve tekrar kontrole gittiğimde geçmişti..ki üç gün sonrada kırkım çıktı zaten..yani bence ihmal etmemelisin canım bi git yinede çünkü allah muhafaza geçmediği takdirde tekrar cerrahi müdahelede bulunabiliyor doktorlar.Walla bana doktorum öyle demiştide o bakımdan...inş. iyi olursun bende çok üzülüyordum geçmedi diye ama geçiyor allahın izni ile...Rabbim şifalar versin...

canim sagligin icin acilen dr a gitmelisin bizim dedigimizle olacak sey degil.iltihap olabilir ihmal etme sakin.

canım acil doktora gitmalisin
eğer derin değilse çizik gibi bende de olmuştu
ben baticonu fazla fazla kullandım
sebebi sanırım kilot giymek ve ped takmaktı ben de
ayıplama net anla diye açık yazdım
onu çıkarıp tayt giydim gazlı bez koydum
bi de kaynanamlar kilolarımı atayım diye pek yatırmadılar emzirmeyi bile ayakta yaptım yatarak emzirmeye alışmayacakmışımm
neyse konu ben değilim
dinlenmeyince oldu belki de

geçmiş olsunn geçer inşallah
oturma
ve kalçanı hafif sıkarak dur hep ki
bitişsin bi de temiz tut ok?

buradan yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...dün doktora gittim..evet bir dikiş atmış,ama doktor bunun pek önemli olmadığını söyledi....sürekli baticon kullan dedi....dikişler öyle hemen kendini toplayamaz iyileştim diye sakın ayağa kalkıyım deme dedi...zaten ondan olmuş....sadece enfeksiyon oluşmuş onun için ilaç verecek yarın....birde basür var dedi ama inanamadım,o da kanama yapıyormuş hiç farkında değilmişim....hiç kabızlık bile çekmedimki:-((

Back