• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl lutfen // memorıal funda aybar'a gıden var mı

laveque

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2007
1.987
3
683
İzmir
Arkadaslar,

Iki ayrı forumda yazdım ama bır de baslık acayım ıstedım .
Ben yarın randevu aldım Memorial Hastanesınden . Semra hanım yurtdısındaymıs ve
dıger doktorlar da doluymus. Sadece funda hanım ve Betul hanımın vaktı varmıs.
Ben de Funda hanımdan randevumu aldım .

Forumlarda okudum . Sureklı Nur ve Aynur hanımın ısımlerını okudum ve cok ıyı doktor olduklarını .
Aslında bılıyorum , herkesın soyledıgı gıbı , Memorial tup bebek merkezı bır ekıp ama yıne de yarın Izmır'den bu ıs
ıcın Istanbul'a gıdecegım ve muhattabım olacak doktor hakkında bılgım olsun ıstıyorum .

Oncelıkle funda hanım ıle temasa gecen , muayene olan oldu mu?
ıkıncı sormak ıstedıgım ıse su ; ben yarın funda hanıma muayene olunca ve eger tup bebege baslarsak benım butun takıplerımı o mu yapacak demek? Sonradan doktor secme sansım var mı? Veyahut da doktor secsem bunun bır faydası var mı yoksa bu tıp seylere hıc takılmamak mı lazım ?

Lutfen acıl yorumlarınızı beklıyorum . Sabah ucagım var.

Son düzenleme:
ben memorialda tedavi gördüm mustafa bey ile görüşmüştük ama müstecep bey ile devam ettik bir problem olduğundan değil ama öyle denk geldi biz de problem etmedik o da bize güven verdi memorial zaten ekip olarak yapıyo bu işi her defasında kendi doktorunu bulamıyosun benim yumurta toplama işlemimi nur hn yaptı mesela funda hn bir kere kontrole gittim çok bir fikrim yok yani ama mustafa bey ve müstecep beyi önerebilirim sana allah yardımcın olsun:))):34::34:

Canım ben Betül hm. ile görüştüm ama içime sinmedi. Biraz soğuk buldum kendisini. Birde rahim filmi istemeden direkt tüp bebeğe başlayalım dedi. Oysaki şu an gittiğim dr. daha detaylı tetkikleri gerekli gördü ve daha açıklayıcı.

Canım ben Betül hm. ile görüştüm ama içime sinmedi. Biraz soğuk buldum kendisini. Birde rahim filmi istemeden direkt tüp bebeğe başlayalım dedi. Oysaki şu an gittiğim dr. daha detaylı tetkikleri gerekli gördü ve daha açıklayıcı.

aksine betül hanım çok tatlı ve çok cana yakın biridir, şu günlerde annesi rahatsız ona çok üzgün, rahim filmi çekilince rahim bira zarar görür ve en az 3 ay sonra tedaviye başlayabilirsin, sonuçta röntgen gibi birşey yumurtalar da zarar görüyor...

Merhaba arkadaslar,

Istanbuldan biraz once dondum.

Oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim .

Ben funda hanimi sevdim . Cokngenc birinolmasi once biraz tedirgin etti beni ama
Baktim ki butun doktorlar genel anlamda genc:)))
sevecen , gayet cana yakin biri.
Dediginiz gibi kesinlikle ekip ruhu var hastanede.
Semra hanimla da gorustum daha dogrusu funda hanimin odasina geldi tanisti bizimle ve durumumuzu genel olarak degerlendirdi. Yano sonuc olarak ben de suna inandim ki memorialda kime gittigin cok muhim degil. Cunku semra hanim isin basinda ve her turlu tedavi yontemi onun onayiyla belrleniyor.

Merhaba arkadaslar,

Istanbuldan biraz once dondum.

Oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim .

Ben funda hanimi sevdim . Cokngenc birinolmasi once biraz tedirgin etti beni ama
Baktim ki butun doktorlar genel anlamda genc:)))
sevecen , gayet cana yakin biri.
Dediginiz gibi kesinlikle ekip ruhu var hastanede.
Semra hanimla da gorustum daha dogrusu funda hanimin odasina geldi tanisti bizimle ve durumumuzu genel olarak degerlendirdi. Yano sonuc olarak ben de suna inandim ki memorialda kime gittigin cok muhim degil. Cunku semra hanim isin basinda ve her turlu tedavi yontemi onun onayiyla belrleniyor.

Merhaba bnde istda degilim 2 kere iğne oldum şimdi mayıs gibi gidicem istanbula memorıalla görüşmeye eger içime sınerse hazıranda dedikleri tarıhte gelip muayene olcm bütün tahlıllerımı yaptırdım onlarıda götürcm bnmde nedeni olmayan inferlite 1 sene oldu artık sizin fikrinizide almk istıyorumm arkadaşlar

Back
X