Arkadaslar,
Iki ayrı forumda yazdım ama bır de baslık acayım ıstedım .
Ben yarın randevu aldım Memorial Hastanesınden . Semra hanım yurtdısındaymıs ve
dıger doktorlar da doluymus. Sadece funda hanım ve Betul hanımın vaktı varmıs.
Ben de Funda hanımdan randevumu aldım .
Forumlarda okudum . Sureklı Nur ve Aynur hanımın ısımlerını okudum ve cok ıyı doktor olduklarını .
Aslında bılıyorum , herkesın soyledıgı gıbı , Memorial tup bebek merkezı bır ekıp ama yıne de yarın Izmır'den bu ıs
ıcın Istanbul'a gıdecegım ve muhattabım olacak doktor hakkında bılgım olsun ıstıyorum .
Oncelıkle funda hanım ıle temasa gecen , muayene olan oldu mu?
ıkıncı sormak ıstedıgım ıse su ; ben yarın funda hanıma muayene olunca ve eger tup bebege baslarsak benım butun takıplerımı o mu yapacak demek? Sonradan doktor secme sansım var mı? Veyahut da doktor secsem bunun bır faydası var mı yoksa bu tıp seylere hıc takılmamak mı lazım ?
Lutfen acıl yorumlarınızı beklıyorum . Sabah ucagım var.
Iki ayrı forumda yazdım ama bır de baslık acayım ıstedım .
Ben yarın randevu aldım Memorial Hastanesınden . Semra hanım yurtdısındaymıs ve
dıger doktorlar da doluymus. Sadece funda hanım ve Betul hanımın vaktı varmıs.
Ben de Funda hanımdan randevumu aldım .
Forumlarda okudum . Sureklı Nur ve Aynur hanımın ısımlerını okudum ve cok ıyı doktor olduklarını .
Aslında bılıyorum , herkesın soyledıgı gıbı , Memorial tup bebek merkezı bır ekıp ama yıne de yarın Izmır'den bu ıs
ıcın Istanbul'a gıdecegım ve muhattabım olacak doktor hakkında bılgım olsun ıstıyorum .
Oncelıkle funda hanım ıle temasa gecen , muayene olan oldu mu?
ıkıncı sormak ıstedıgım ıse su ; ben yarın funda hanıma muayene olunca ve eger tup bebege baslarsak benım butun takıplerımı o mu yapacak demek? Sonradan doktor secme sansım var mı? Veyahut da doktor secsem bunun bır faydası var mı yoksa bu tıp seylere hıc takılmamak mı lazım ?
Lutfen acıl yorumlarınızı beklıyorum . Sabah ucagım var.
Son düzenleme: