ACIL lütfen ! Hamilelikte böbrek büyümesi

Lina2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
2
0
34
Merhaba arkadaşlar,

16 haftalık hamileyim ve kız çocuğu bekliyorum. Dün 4lü tarama testi için hastaneye gittim. Ultrason ile baktık ve doktor dedi ki kızımın sol böbreği hafif geniş 3,5 mm. Onun deyimine göre 4 mm de altı olduğu için şu an "normal" sayılıyor ve şu an takip etmekten başka çare yokmuş, çoğu ya hamilelik ya da doğumdan sonra düzeliyormuş. Ama ben dünden beri çok endişeliyim acaba ilerler mi? Benim durumum da olan varsa yardım edebilir mi lütfen yada bilgisi olan

Merhaba öncelikle inşallah evladınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Ben hamileyken doktorum mm sini söylememişti ama hafif bir büyüme var demişti ama erkek çocuklarında normal doğumdan sonra düzeliyor takipte kalalım demişti çok şükür bir sıkıntı olmadı.Doktorunuz normal diyorsa normaldir hiç takmayın kafanıza stres içinde tamamlamayın hamileliği.Düzenli bir şekilde kontollere giderseniz doktorunuz sizi güncel olarak bilgilendirir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…