• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil lütfen erken belirti?

Ugurboceg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
110
40
48
29
İlk çiş ile erken gebelik testi yaptım ama bilinmeyen marka kimse yorum yazmamis ona vanu diye bir marka. Ve çok belirgin çıktı. 1 haftada 2 kere ishal oldum bir kaç kere mide bulantısı ve 1 kere baş dönmesi. Adet gecikmesi bekleyemem çünkü çok düzensiz sizce ????

Eklentiler

• IMG_20230131_090319.webp
    IMG_20230131_090319.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 520
İlk çiş ile erken gebelik testi yaptım ama bilinmeyen marka kimse yorum yazmamis ona vanu diye bir marka. Ve çok belirgin çıktı. 1 haftada 2 kere ishal oldum bir kaç kere mide bulantısı ve 1 kere baş dönmesi. Adet gecikmesi bekleyemem çünkü çok düzensiz sizce ????
Kaset test alıp tekrar edin pozitif ise hemen kan testi yapin Allah nasip etsin inşallah 🙏

ay çok belirgin, heyecanlandım :) kaset test de dener misiniz

neyse ben de dua edeyim bu süreçte :) belirtilerin var mıydı
Ya vardi aslında ama benim çocuğum olursa yani hamileysem yazması bile zor geliyor şuan. Büyük bir mucize. Ben erken menopozum 28 yaşındayım adeti ilaclarla görüyorum 😓 ama insan umut edip yapıyor bunları testleri işte. İlk kez çizgi görünce elim ayağıma dolandi

Allah gönlüne göre versin canım inşşalh vardır yaz mutlaka unutma imkansız diye bir şey yok ALLAH istedikten sonra her şey oluyor

Back
X