- Konu Sahibi baharadana
-
Nova koltuk dediğin 3lü koltuk.
İkinci linkteki Cemre isimli olan ise koltuk takımı.
Yani senin ihtiyacın 3lü koltuk mu yoksa koltuk takımı mı??
Estetik açıdan Cemre koltuk takımı daha iyi bence. 1.600 küsür olan yani.
2. morlu olan daha hoş canım bence ama mor renk mi istiyorsun odana uygun mu?yoksa değiştirtecekmisin renkleri...
2. takım bence daha modern şık duruyo diğerine göre ama tabi yakından görmek de önemli bakma şansın yok mu?
Nova Koltukyatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm
Cemre Koltuk Takm - KOLTUK TAKIMLARI - mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya
kızlar artık son kararımı vermek zorundayım. oturma odası için yukarıdaki seçeneklerden hangisi? ikisinide mor beyaz deri yani cemre koltuk gibi düşünün. krem olan Adanada bir mağazada var aynısı. ben kolları beyaz deri, oturma yeri mor resimdeki gibi yaptıracağım. berjerleride komple mor ve fiyatı uygun rahat bir takım. diğeri mobilyaminegöl sitesinde gördüm fiyatı hemen hemen aynı benim alacağımla ama ne oturdum koltuğa nede elim değdi yani nasıl bir takım fikrim yok. sizce gördüğüm mağazada denediğim takımımı alayım yoksa internet sitesinden gördüğüm mobilyayımı alıyım?
inegöllü olaraktabiki inegöl mobilyası derim..ama sitesinden değilde o mobilya sanayisine gitme imkanınız olsa mobilyalara bakmaya doyamassınız .)) SALONİ mobilyasında dayım pazarlamacı sitesine bak gez bence beğendiin olursa iletişime geçebilirsin.. sağlam ve garantili oluyor ürünleri..bir iki tane ekliyebilirim bende kendi evime geçince alıcam inş..Eki Görüntüle 343438 Eki Görüntüle 343439 Eki Görüntüle 343440 Eki Görüntüle 343442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?