• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil koltuk seçimi lütfen,

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
Nova Koltukyatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm
Cemre Koltuk Takm - KOLTUK TAKIMLARI - mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya

kızlar artık son kararımı vermek zorundayım. oturma odası için yukarıdaki seçeneklerden hangisi? ikisinide mor beyaz deri yani cemre koltuk gibi düşünün. krem olan Adanada bir mağazada var aynısı. ben kolları beyaz deri, oturma yeri mor resimdeki gibi yaptıracağım. berjerleride komple mor ve fiyatı uygun rahat bir takım. diğeri mobilyaminegöl sitesinde gördüm fiyatı hemen hemen aynı benim alacağımla ama ne oturdum koltuğa nede elim değdi yani nasıl bir takım fikrim yok. sizce gördüğüm mağazada denediğim takımımı alayım yoksa internet sitesinden gördüğüm mobilyayımı alıyım?

2. takım bence daha modern şık duruyo diğerine göre ama tabi yakından görmek de önemli bakma şansın yok mu?

Nova koltuk dediğin 3lü koltuk.
İkinci linkteki Cemre isimli olan ise koltuk takımı.
Yani senin ihtiyacın 3lü koltuk mu yoksa koltuk takımı mı??
Estetik açıdan Cemre koltuk takımı daha iyi bence. 1.600 küsür olan yani.

2.linkteki cok tarz bence cok begendım ben şahsen deri sevmiyorum ama deri kısımlar beyaz oldugu ıcın cok göz tırmalamıyo renklerıde hoş ama salondakı dıger objelerı cok acık renk yapman lazım fazla baymasın gule gule kullan sımdıden :D

Son düzenleme:
Nova koltuk dediğin 3lü koltuk.
İkinci linkteki Cemre isimli olan ise koltuk takımı.
Yani senin ihtiyacın 3lü koltuk mu yoksa koltuk takımı mı??
Estetik açıdan Cemre koltuk takımı daha iyi bence. 1.600 küsür olan yani.

ikiside takım nova koltuk takımınında 2 üçlüsü 2 berjerleri var yuvarlak.nova takım 1400 'e geliyor cemre takıma 1500 dediler. tek sorun cemre koltuk takımını sadece internet sitesinden gördüm.yumuşakmı sertmi bimiyorum.

2. morlu olan daha hoş canım bence ama mor renk mi istiyorsun odana uygun mu?yoksa değiştirtecekmisin renkleri...

2. morlu olan daha hoş canım bence ama mor renk mi istiyorsun odana uygun mu?yoksa değiştirtecekmisin renkleri...

aynen göründüğü gibi mor istiyorum.tek sorun biri internetten yani oturmadım nasıl bilmiyorum. diğerini mor yaptırıyım diye düşünüyorum onu gördüm rahat bir takım.

anladımmm...yaa gözünle görmeden oturmadan da alınmazki mobilya bu sonuçta rahat mı işçiliği nasıl kumaşı nasıl dimi..canım sen bence gözünle görüp beğendiğini al derim o zaman..içine sineni...

canım sen tek koltuk mu koltuk ytakımı mı düşünüyorsun?hani ilk modelin berjerleri falan görünmüyo da tam da anlaşılmıyo nasıl bir takım olduğu...vir de mor nasıl durur ondan emin değilim pek..netten buldum şimdi
940_buyuk_1_zoom.jpg

bu takım sanırım..ama bak bunlar da hoşmuş..

1335_buyuk.jpg

953_buyuk_zoom.jpg

fiyat olarak senin seçtiğine yakın olanları ekledim..

Son düzenleme:
inegöllü olaraktabiki inegöl mobilyası derim..ama sitesinden değilde o mobilya sanayisine gitme imkanınız olsa mobilyalara bakmaya doyamassınız .)) SALONİ mobilyasında dayım pazarlamacı sitesine bak gez bence beğendiin olursa iletişime geçebilirsin.. sağlam ve garantili oluyor ürünleri..bir iki tane ekliyebilirim bende kendi evime geçince alıcam inş..$sydney_b.webp$boss_b.webp$oxford_b.webpEki Görüntüle 343442

Nova Koltukyatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm
Cemre Koltuk Takm - KOLTUK TAKIMLARI - mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya

kızlar artık son kararımı vermek zorundayım. oturma odası için yukarıdaki seçeneklerden hangisi? ikisinide mor beyaz deri yani cemre koltuk gibi düşünün. krem olan Adanada bir mağazada var aynısı. ben kolları beyaz deri, oturma yeri mor resimdeki gibi yaptıracağım. berjerleride komple mor ve fiyatı uygun rahat bir takım. diğeri mobilyaminegöl sitesinde gördüm fiyatı hemen hemen aynı benim alacağımla ama ne oturdum koltuğa nede elim değdi yani nasıl bir takım fikrim yok. sizce gördüğüm mağazada denediğim takımımı alayım yoksa internet sitesinden gördüğüm mobilyayımı alıyım?

web stesindeki cok sik duruyor...

inegöllü olaraktabiki inegöl mobilyası derim..ama sitesinden değilde o mobilya sanayisine gitme imkanınız olsa mobilyalara bakmaya doyamassınız .)) SALONİ mobilyasında dayım pazarlamacı sitesine bak gez bence beğendiin olursa iletişime geçebilirsin.. sağlam ve garantili oluyor ürünleri..bir iki tane ekliyebilirim bende kendi evime geçince alıcam inş..Eki Görüntüle 343438 Eki Görüntüle 343439 Eki Görüntüle 343440 Eki Görüntüle 343442

bir inegöllü bulduk sonunda tşk.evet çok şık çok güzeller ama ben oturma odası için istiyorum.koyu renk, kırlent olmayacak, rahat olacak, fiyatı uygun olacak çok şey istiyoruz biliyorum ama.siz mobilyaminegölden sitesini hiç gördünüzmü? nasıldır onların koltukları fikriniz varmı?şimdiden tşk.

Back
X