Acil kizlar

Muzeyyenazra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
3
0
29
23 haftalık hamileyim kizlar plesentam rahim duvarına yapışmış ondan Çarşamba günü konsey cikicam acaba neler yapılıyor sadece dokturum ameliyat ile rahîmini de alacağız dedi çocuk için bir sıkıntı olurmu kızlar başına böyle birşey gelen oldum lütfen yardımcı olun

Merhaba ilk defa duyuyorum bunu doktorunuz neler yapılabilecğini söylemedi mi bir çaresi vardr elbet inşallah herşey sizin için güzel geçsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

23 haftalık hamileyim kizlar plesentam rahim duvarına yapışmış ondan Çarşamba günü konsey cikicam acaba neler yapılıyor sadece dokturum ameliyat ile rahîmini de alacağız dedi çocuk için bir sıkıntı olurmu kızlar başına böyle birşey gelen oldum lütfen yardımcı olun
Rahim mi alınacak? Başka doktora da git. Rahim alınırsa bir daha çocuk sahibi olamazsın. Mantıksız geldi biraz.

Rahmin alınması kolay bir sey değil. Kaç yasındasın, kaçıncı gebeliğin bilmiyorum ama başka birilerine daha danış derim

Çok geçmiş olsun. Rahminizin alınacağı kesin mi? Birden fazla doktordan görüş alın. Rahim alınınca geri dönüş olmaz maalesef. 😔

Kızlar 3 gebeliğim sezaryanlarda bu oluyormuş genellikle farklı bir hastaneye daha gideceğim riskli gebelik polikliniğine gidiyorum

Rahatsızlığınıx plasenta akreata. Riskli gebelik uzmanı ile sıkı takip edilmeniz şart. Ayrıca rahminizin alınması konusu ile ilgili de mutlaka birkaç proftan görüş alın. Çok geçmiş olsun🙏 şuan en önemli şey bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız..

X