• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kızlar, watsapp yardımı..

bilip bilmeden ezbere konuşmakta ne saçma...
madem bilmiyorsunuz bazı şeyleri büyük yorum yaptım lafı ne güzel söyledim sanıp kendinizi burada saçma konuma düşürmeyin.
kimisi peşin ödüyordur,kimisi vadeli ödüyordur, kimisi önceden ödemiştir her şeyin bir ederi vardır.
Durum bu kadar olağan ve herkesin bildiği bir durumsa o zaman panik olmaya gerek olmaz. Yanlışlık oldu denir olur biter.

merhabalar;
çalıştığım firmada muhasebeciyim yanımda ufak tefek işlere yardım eden bi bayan var. faturaları kestim, faturaları da işimizi sağlama almak için fotoları müşterilerimize atarız. bu bayan bir faturayı herkese yollamış, falaket gıbı bırsey herkes mesaj atmaya basladı herkesın fıyatı da farklı.. fotonun uzerıne basılı tutup sil'e tıkladığımda sadece benden sıl var herkesten sıl yok.. yardımcı olabılecek bırı cıkar mı? kafayı yiyeceğim. gönderelı 20 dk oldu yanı ıkı saat gecmedı
Fotoğraflar bir kaç dakika sonra silinmiyor. Mesajlar saatler sonra da olsa silinebiliyor.

Durum bu kadar olağan ve herkesin bildiği bir durumsa o zaman panik olmaya gerek olmaz. Yanlışlık oldu denir olur biter.
Sizce her şey bu kadar basit mi? Gören insan bu kadar fiyat veriyormuşsun bana da biraz daha indirim yap demeyecek mi? Bu durumu suistimal etmeyecek mi? Bu durum çok ama çok olağan bir durum. Bir çalışma prensibi. Çoğu firma müşteri bazlı çalışır bilip bilmeden yorum yapmak çok saçma.

Sizce her şey bu kadar basit mi? Gören insan bu kadar fiyat veriyormuşsun bana da biraz daha indirim yap demeyecek mi? Bu durumu suistimal etmeyecek mi? Bu durum çok ama çok olağan bir durum. Bir çalışma prensibi. Çoğu firma müşteri bazlı çalışır bilip bilmeden yorum yapmak çok saçma.
Müşteri bazlı çalışma makul bir şey zaten. Bunu o işle meşgul olan müşteriler de şartların böyle işlediğini bilir diye düşündüm. kızmayın ya :)

Back
X