acil kızlar, watsapp yardımı..

Kadının galerisinde zaten düşmüş. Olan olmuş.
Sadece meraktan soruyorum bir şeyin fiyatı bellidir. Milletin gelirine göre fiyat sunmak etik mi.
İlahi adalet ☺böyle ortaya çıkar işte.
hanımefendi iyi misiniz?
ilahi adaletle ne ilgisi var? ticaret bu.
-malı alıp hemen ödeyen var
- beş ton alan var 50 kg alan var
-vadeli alan var
- yeni müşteri var, yıllardır alışveriş yapan müşteri var
- bayilerimiz var
- ödemesini aylar önce yapmıs o günki kurdan alan var
vs vs
nası böyle bir yorum yaparsınız insanın aklı almıyor

Sadece meraktan soruyorum bir şeyin fiyatı bellidir. Milletin gelirine göre fiyat sunmak etik mi.
tabiki farklı oluyor .) nakit alan,visalı alan, çok alan ,az alan gibi gibi

Durumu aciklayici bir mesaj atin. Hata oldugunu soyleyin. Panik yapilacak bir durum degil.

bilip bilmeden ezbere konuşmakta ne saçma...
madem bilmiyorsunuz bazı şeyleri büyük yorum yaptım lafı ne güzel söyledim sanıp kendinizi burada saçma konuma düşürmeyin.
kimisi peşin ödüyordur,kimisi vadeli ödüyordur, kimisi önceden ödemiştir her şeyin bir ederi vardır.

Telefonun tarihini geri alarak yapabilirsiniz ben öyle yspmıştm olmuştu.

buraya yazıyor ayrıntılı sizde silebilirsiniz

İlahi adalet ☺️böyle ortaya çıkar işte.
Sizin hiç iş hayatınız oldu mu? Bu işler market işletmeye benzemez herkese tek fiyat verilmez hanımefendi .Birşey hakkında net bilginiz yoksa bence hiç yorum yapmayınız .

Canım bende de buna benzer birşey oldu o maildi gerçi ama olsun malesef whatsapta da aynı eğer karşı taraf okuduysa malesef silinmiyor ,bence tek yapman gereken açıklama yapmak .Umarım çok zorda kalmazsın.😙

iyi de herkes mesaj atmaya başladı demişsiniz. demek ki görmüşler. neden sileceksiniz mesajların üstüne anlamadım

bizim muhasebeci de aynısını yapmıştı ilk başladığı zamanlarda.ömründen ömür gitti kadının
malesef geri dönüş yok gibi görünüyor

Herkesten sil yapsanız bile whatsapp galeriye bağlı olduğu için galeriden silinmiyor fotoğraf.
Ben sevgilime yanlışlıkla bir fotoğraf attım, sonra herkesten sil yaptım, telefonuna baktığımda fotoğrafın aynısı whatsapp images klasöründe kabak gibi duruyordu. Geçmiş olsun yani.
bende öyle olmuyor birisi herkesten sil yapınca benim galerimden de siliniyo o an.yine ben herkesten sil yapınca karşıdakinden siliniyo :olamaz: Ve konu sahibi bildiğim kadarıyla 7 dk içinde herkesten sil yapmanız lazım 2 saat değil.

bende öyle olmuyor birisi herkesten sil yapınca benim galerimden de siliniyo o an.yine ben herkesten sil yapınca karşıdakinden siliniyo :olamaz: Ve konu sahibi bildiğim kadarıyla 7 dk içinde herkesten sil yapmanız lazım 2 saat değil.
O zaman herkeste farklı :) çünkü ben az önce 1.5 saatlik mesajımı herkesten sil yaptım sildi :)

Back
X