- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
evet oyle olacak malesefGeçmiş olsun baya süre geçmiş üstünden ki silinmiyor herkesten. İyi bir yalan bulun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oyle olacak malesefGeçmiş olsun baya süre geçmiş üstünden ki silinmiyor herkesten. İyi bir yalan bulun.
herkesten tek tek denedım ama malesef sadece benden sıl cıkıyorOlması lazım ama herkesten tek tek denesin 1 saat geçmeden silinir
Yoo denedim şimdi karşı taraf görse de oluyor ilginç. Kim attıysa onun telefonundan deneyeceksin tabiherkesten tek tek denedım ama malesef sadece benden sıl cıkıyor
evet işte bende hemen denedım kendımde sılınıyor ne yaptıysa yok yanı olmuyor olmuyor..Yoo denedim şimdi karşı taraf görse de oluyor ilginç
Atan kişi kendi telefonundan deniyor di mievet işte bende hemen denedım kendımde sılınıyor ne yaptıysa yok yanı olmuyor olmuyor..
hanımefendi iyi misiniz?Kadının galerisinde zaten düşmüş. Olan olmuş.
Sadece meraktan soruyorum bir şeyin fiyatı bellidir. Milletin gelirine göre fiyat sunmak etik mi.
İlahi adalet ☺böyle ortaya çıkar işte.
yok degıl bızımkıne basıyorumKarşı tarafın mesajınıda acaba seçiyor olmayasınız? Sadece kendi attığınızın üzerine basılı tutun
evetAtan kişi kendi telefonundan deniyor di mi
tabiki farklı oluyor .) nakit alan,visalı alan, çok alan ,az alan gibi gibiKadının galerisinde zaten düşmüş. Olan olmuş.
Sadece meraktan soruyorum bir şeyin fiyatı bellidir. Milletin gelirine göre fiyat sunmak etik mi.
bilip bilmeden ezbere konuşmakta ne saçma...Kadının galerisinde zaten düşmüş. Olan olmuş.
Sizin hiç iş hayatınız oldu mu? Bu işler market işletmeye benzemez herkese tek fiyat verilmez hanımefendi .Birşey hakkında net bilginiz yoksa bence hiç yorum yapmayınız .Kadının galerisinde zaten düşmüş. Olan olmuş.
İlahi adaletböyle ortaya çıkar işte.
bende öyle olmuyor birisi herkesten sil yapınca benim galerimden de siliniyo o an.yine ben herkesten sil yapınca karşıdakinden siliniyoHerkesten sil yapsanız bile whatsapp galeriye bağlı olduğu için galeriden silinmiyor fotoğraf.
Ben sevgilime yanlışlıkla bir fotoğraf attım, sonra herkesten sil yaptım, telefonuna baktığımda fotoğrafın aynısı whatsapp images klasöründe kabak gibi duruyordu. Geçmiş olsun yani.
O zaman herkeste farklı :) çünkü ben az önce 1.5 saatlik mesajımı herkesten sil yaptım sildi :)bende öyle olmuyor birisi herkesten sil yapınca benim galerimden de siliniyo o an.yine ben herkesten sil yapınca karşıdakinden siliniyoVe konu sahibi bildiğim kadarıyla 7 dk içinde herkesten sil yapmanız lazım 2 saat değil.
kıskandım , çünkü mesajı yanlış gruba atmıştım ve silemedimO zaman herkeste farklı :) çünkü ben az önce 1.5 saatlik mesajımı herkesten sil yaptım sildi :)
Neden böyle bilmiyorum ama herkeste farklı sanırım.. Sevgilimde de iki saate yakın herkesten sil yapabiliyor.. Seninkide görülmez kaza olmuşkıskandım , çünkü mesajı yanlış gruba atmıştım ve silemedim![]()
![]()