Ben okumuştum canim Allah şifasını versin inşallahBabası kalp krizi geçirmiş Hemşom
Genel durum iyi ama bitkin tabi. 1 ay sonraki anjiyo önemli inşallah sağlıkla onu da atlatır.
Amin canımBen okumuştum canim Allah şifasını versin inşallah
Allah razı olsun kuzum ben otomatik etiketleme yapmıştım dünBen okumuştum canim Allah şifasını versin inşallah
Allah razı olsun kuzum ben otomatik etiketleme yapmıştım dün
Sende Seviliyorsun benim dua arkadaşımseviliyorsun
Göz dibi muaynemiz çok önemliydi ama grevden dolayı doktor yoktuSende Seviliyorsun benim dua arkadaşım
Nasıl oldunuz kuzum en son dua okumuştuk
İnşallah herşey yolunda
Şükür canım inşallah bir aya kadar iyice toplar kendini ve oda sorunsuz geçerGenel durum iyi ama bitkin tabi. 1 ay sonraki anjiyo önemli inşallah sağlıkla onu da atlatır.
Amin canım
Şükür canım inşallah Çok daha iyi olur 3 ay sonrası için rabbim korusun kollasın ❣Göz dibi muaynemiz çok önemliydi ama grevden dolayı doktor yoktuama kardeoloji doktoru baktı Allah'a şükür o tertemiz çıktı. Küçük bir uüfürum olabilir ama çok hareket ettiği içinde öyle çıkmış olabilir 3 ay sonra tekrar bakalım dedi ama o zaten olsa bile mikrosefali belirtisi değilmiş. 2 yasina kadar bir çok çocukta olabilen bir şeymiş. Zaten emin değilim olmayadabilir dedi.
Amin inşallahŞükür canım inşallah Çok daha iyi olur 3 ay sonrası için rabbim korusun kollasın ❣
Ne demek canım be yaptım sanki. İyi olsunda baban.
Çok teşekkür ederim, şimdi iyi biraz yorgun uyuyor hep. 1 ay sonra anjiyo var Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla onu da atlatırJawlensky çok çok geçmiş olsu canım son durum ne iyidir inşallah
Evde mi canım? Bununla geçmiş olsun inşallah anjioya kadar toparlasın. Mübarek gece duamdasınız ❤Çok teşekkür ederim, şimdi iyi biraz yorgun uyuyor hep. 1 ay sonra anjiyo var Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla onu da atlatır
Allah razı olsun bonusum evet çıktı bugünEvde mi canım? Bununla geçmiş olsun inşallah anjioya kadar toparlasın. Mübarek gece duamdasınız ❤
Evde daha iyi olur inşallah ❤Allah razı olsun bonusum evet çıktı bugün
Oh şükür kuzum gözün aydın olsunGöz dibi muaynemiz çok önemliydi ama grevden dolayı doktor yoktuama kardeoloji doktoru baktı Allah'a şükür o tertemiz çıktı. Küçük bir uüfürum olabilir ama çok hareket ettiği içinde öyle çıkmış olabilir 3 ay sonra tekrar bakalım dedi ama o zaten olsa bile mikrosefali belirtisi değilmiş. 2 yasina kadar bir çok çocukta olabilen bir şeymiş. Zaten emin değilim olmayadabilir dedi.
Birşey olursa mutlaka yaz olur mu merak ederim kuzuGöz dibi muaynemiz çok önemliydi ama grevden dolayı doktor yoktuama kardeoloji doktoru baktı Allah'a şükür o tertemiz çıktı. Küçük bir uüfürum olabilir ama çok hareket ettiği içinde öyle çıkmış olabilir 3 ay sonra tekrar bakalım dedi ama o zaten olsa bile mikrosefali belirtisi değilmiş. 2 yasina kadar bir çok çocukta olabilen bir şeymiş. Zaten emin değilim olmayadabilir dedi.
Allah razi olsun canım benim. Mr sonucu falan çıksın okuyanların hepsini etiketleyecegim inşallahBirşey olursa mutlaka yaz olur mu merak ederim kuzu
Geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?