Ne olmuş haberim yok,Allah şifa versin inşallah, 1.000 tane aldım kuzumMssPARE
Life light
Madammor
Nefes0858
burcusami
M MaviMabellee
Saliha40
i p e k
@eunja
Magnifiaque
HALLEYS
Minnosprenses
Bonus
M Morlale8
Tiniminimavihanim
N NesNa
Jenna16
Nevreste
Kukrim
Novaa
Morm
E c e
geceyagmuru
SoLeiL12
R rana20
D u t
karamel Latte
penyez83
DantelKiz
Meral01
kavs-i kuzah
ohbb
Aktif Lora
RedGirl
PiXiEE
IcimdekiSonsuzDeniz
Cemoos
Cookiie
M Mavi Menekse
Bal0ncuk
My_Moonlight06
Catlak-kurabiye
Minik Duduklu Tencere
BlueBerry4268
Y yag @MssPARE
Life light
Madammor
Nefes0858
burcusami
M MaviMabellee
Saliha40
i p e k
@eunja
Magnifiaque
HALLEYS
Minnosprenses
Bonus
M Morlale8
Tiniminimavihanim
N NesNa
Jenna16
Nevreste
Kukrim
Novaa
Morm
E c e
geceyagmuru
SoLeiL12
R rana20
D u t
karamel Latte
penyez83
DantelKiz
Meral01
kavs-i kuzah
ohbb
Aktif Lora
RedGirl
PiXiEE
IcimdekiSonsuzDeniz
Cemoos
Cookiie
M Mavi Menekse
Bal0ncuk
My_Moonlight06
Catlak-kurabiye
Minik Duduklu Tencere
BlueBerry4268
Y yagmurdansonra
selef0111
Selizay
Jou
Fatmazell
OraEtLabora
Ssevincli
ezgiisel
G Gunelhuseyn
bir mucizee
Teach_Mavi
coconatt
murdansonra
selef0111
Selizay
Jou
Fatmazell
OraEtLabora
Ssevincli
ezgiisel
G Gunelhuseyn
bir mucizee
Teach_Mavi
coconatt
Babası kalp krizi geçirmiş HemşomNe olmuş haberim yok,Allah şifa versin inşallah, 1.000 tane aldım kuzum
Canım çok ama çok geçmiş olsun . Rabbim size bağışlasınAmin inşallah çok teşekkürler. Şimdi iyi yoğun bakımda. bir damar daha tıkalı onu da bir süre sonra tedavi edeceklermis. İnşallah onu da sağ salim atlatır.
Ya müsait değildimesmamiz bitti kızlar yine de dua okumak isteyen yada bende tesbih okuyacam diyenler devam edebilir okuyan ve okuyacak olan herkesten ALLAH razı olsun
rabbim insallah kabul etsin bütün hastalarımıza da şifalar versin
Jawlensky arkadaşımızın Babacigina manevi doktorlarını yollasın RABBIM ve sağlığına kavuşsun tekrar geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin hemşomBabası kalp krizi geçirmiş Hemşom
Bende daha 1 saat oldu gireli Meralim bitmiş haberim yokLna16 cnm benim okumayi çok isterdim ama inan kemoterapi nin verdiği yan etkilerden okuyacak durum da değilim rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah
Aminn HemşommmmAllah acil şifalar versin hemşom
Çok teşekkürler canım duamız tamamlandı Allah razı olsunÇok geçmiş olsun părem
Rabbim şifa versin ben okuyamıyorum şuanda ama dualarım sizinle kuzumm
Canım biliyorum çok teşekkür ederim Rabbim senin eşine de sağlık sıhhat versin inşallahCanım çok ama çok geçmiş olsun . Rabbim size bağışlasınbirebir aynı süreçten geçtim eşimle biliyorsun.. inşallah bir an önce iyileşir yanınınza gelir
Canım Rabbim şifa versin sana Allah razı olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahLna16 cnm benim okumayi çok isterdim ama inan kemoterapi nin verdiği yan etkilerden okuyacak durum da değilim rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah
EstağfurullahYa müsait değildimeşim için 1 haftadır yine hastaneye gidip geliyoruz geri kv ler oluyo bildirimi görsem bile okuyamadım . Rabbim şifa versin inşallah
Amin teşekkür ederim. Babanızın mekanı cennet olsun inşallahAhhh Allah ım benim yaşadığım acıyı sana vermesin,babani sana bagislasin
Teşekkürler canım amin.Rabbim Şafi ismi yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin inşallah
Estağfurullah canimGeçmiş olsun canım duaya yetişemedim inşallah durumu iyidir
Canım hasarlı bir damar var o acilamadi bir ay sonra tekrar anjiyo olacak riskli biraz zaten bizi asıl tedirgin eden de oyduHaber var mıJawlensky dan ?
O da açılır inşallah sorunsuz biter gider Allah daimi sağlık versinTeşekkürler canım amin.
Estağfurullah canim
Canım hasarlı bir damar var o acilamadi bir ay sonra tekrar anjiyo olacak riskli biraz zaten bizi asıl tedirgin eden de oydu
Amin canım Allah razı olsunO da açılır inşallah sorunsuz biter gider Allah daimi sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?