- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi mustafaperi2121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum buda orjinaliNiye siyah beyaz çektiniz ben göremiyorum var gibi ama emin de değilim gordugumden
ins kuzum yaaEvet çok çok silik bende görüyorum ilk 5 dk belirdiyse hamilesindiir ama henuz cok yeni annesi
Ben orjinalinde de çok silik gördüm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla bence testi kaç gün gecikti adetinins kuzum yaa
eylul 3 te dogum yaptim daha adet olmadim hic ve korunuyoruz bir kez korunamadik korkuyoruzda olur diye ama verirsede vardir bir hayir diyip kabullebiriz ins dedim az once ama kafam cok karisik yaBen orjinalinde de çok silik gördüm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla bence testi kaç gün gecikti adetin
Hayali bir çizgi var gibi. Hayırlısı olsunkuzum buda orjinali
Anaaammm daha çok yeniymis. Hayırlısı olsun ama testi yenilemekte fayda var. Eğer varsa ikiz gibi buyuyeceklereylul 3 te dogum yaptim daha adet olmadim hic ve korunuyoruz bir kez korunamadik korkuyoruzda olur diye ama verirsede vardir bir hayir diyip kabullebiriz ins dedim az once ama kafam cok karisik ya
Hakkınızda Hayırlısı olsun haberdar et bizi de :)eylul 3 te dogum yaptim daha adet olmadim hic ve korunuyoruz bir kez korunamadik korkuyoruzda olur diye ama verirsede vardir bir hayir diyip kabullebiriz ins dedim az once ama kafam cok karisik ya
vallahi oyle sonra ben timarhane ye ay 3 tane dusunemiyorum kan verecem pazartesi hayirlisiAnaaammm daha çok yeniymis. Hayırlısı olsun ama testi yenilemekte fayda var. Eğer varsa ikiz gibi buyuyecekler
tmm cnm haber ederim saolun yanimda oldunuz bana yorum yaptiniz burayi seviyorum ben ya kosulsuz sevgi samimiyet varHakkınızda Hayırlısı olsun haberdar et bizi de :)
Ne demek canım her zamantmm cnm haber ederim saolun yanimda oldunuz bana yorum yaptiniz burayi seviyorum ben ya kosulsuz sevgi samimiyet var
Biz de arka arkaya doğmuş 3 kardeşiz mükemmel.oluyor iyi ki doğurmuş anacığım tabi delirdigi oluyordu ama birden rahat etti hepimiz aynı anda büyüdükvallahi oyle sonra ben timarhane ye ay 3 tane dusunemiyorum kan verecem pazartesi hayirlisi
daha vermedim cnm malum yasak girdi araya ins hafta iciKan tahlili verdiniz mi? Sonuç şuan nedir?
Bende merak ettimdaha vermedim cnm malum yasak girdi araya ins hafta ici
Silik çıktıysa hamilesinizdir. Kan verinYa kızlar adetime 4 gün var dün test yaptım silik çıktı bugun yaptim bisey gözükmüyor. Gögüs uclarım agrıyor sadece. Normalde adet olacağım zaman koltuğumun altından itibaren gögüslerim ağrırdı ama suan sadece ucları sızlıyor ve sıktım böyle 1.2 damla sıvı geldi ne olabilir bu kızlarr hamile olabilirmiyimmm ? Bide kasık agrım var gecs yatakta dönerken felan cok hissediyorum kasık agrım 12 gündür felan var yardım edinn