• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar bursa da düğün salonu tavsiye edebileceğiniz yer varmı

bursa çırağan clup arkadşaımın orda olmuştu çok güzel bir mekandı canım

Ben de hem nişan hem düğün mekanı bakıyorum canım. Kına için Elegans'a karar verdim. Ama düğün ve nişan için Elegans, Aslanlar Club, 2000 Düğün Salonu, Gold Salonları, Şeke Kır bahçesi gibi gibi çok şey var aklımda... Sen neler düşündün?

Kızlar elinizi çabuk tutun ben kasım ayında haziran ayı için bir kaç salonla görüştüm,en sonunda mayıs ayına tuttuk:)alternatifleriniz azalabilir bi an önce halledin derim.Biz Çağrı'yı tuttuk çok da içime sindi,:16:hepinize kolay gelsin...

benim düğünüm gold hestıa da oldu garsonuyla piyanistiyle pastası dondurmasıyla herkesden cok memlun kaldık die sözler duydum istersen bi git görüş.yanlız sunu eklemek istiyorum goldun en buyuk avantajı dugun resimlerinizi düğün biter bitmes cd yapıp veriyor ve bir kurus para almıo.bi arkadsım bi salondan cd parası 400 tl istediklerini sölemişti.

benim düğünüm 20 nisan da Gold düğün salonunda... yemekli olacak.. arkadaşımda burada yapmıştı çok memnun kalmıştı... inşaAllah bizde memnun kalırız... artıları çok fazla... en önemliside foto ve video çekimi sınırsız....

biz de heybeli restaurantı tuttuk, bademlinin orada yazı restaurant var orası da oldukça güzel. sarper düğün salonu, zas teras ve bi sürü otelin salonları düğün için müsait. aslında siz ortalama bütçenizden ve ne tarz bir düğün istediğinizden bahsetseniz daha çok alternatif sunabiliriz.

Back