Acil Kilo Verdiren "İmdat Diyeti" Deneyimlerimiz - Ayça Kaya

nurnur58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
12
1
88
İstanbul
Kızlar bu siteyi uzun zamandır takipteydim. Üye olmuştum, konu açmak bugüne nasip oldu :) .
Bayadır diyetteyim. Yaklaşık 4 senedir. Tabi 4 senedir tam olarak uymuyorum, ara sıra aşırı bozuyorum sonra kıtlık diyetine giriyorum :)). Derken 4 yıl içinde çok diyet yaptım, kilo alıp verdim. 4 yıl önce diyetisyen eşliğinde 7 ayda 90 kilodan 68 kiloya düşerek 22 kilo vermiştim. Ama 7 ay diyete tam uydum. Maşallah diyim kendime güzel vermiştim o zamanlar :) . Neyse İsveç Diyetini denedim 1-2 gün önce. Menü çok çok az olduğu için daha çok yemeye başladım ve bırakım haliyle :). 20 günüm var, okulların açıldığı güne kadar 5-6 kilo vermem lazım. İnşallah Ayça Kaya'nın "İmdat Diyeti"yle sonuç alabilirim. Gayet sağlıklı bir diyet, ben ekstra olarak günaşırı öğle yemeğinde salataya bonfile kızartıp yicem. Et yok çünkü, daha sağlıklı olması için bunu yapmam lazım sonra sağlığımızdan olmayalım :)) . Diyeti açıklıyorum ;
Acil Kilo Verdiren "İmdat Diyeti"

Sabah
1 bardak (yağsız veya yarım yağlı) süt
3 yemek kaşığı müsli
1 küçük muz
2 ceviz

Öğle
1 kase çorba (evde ne varsa)
1 kase (yarım yağlı veya yağsız) yoğurt
Bol salata (tuzsuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirebilirsiniz)

Ara
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
1 bardak ayran (yağsız yoğurtla hazırlanmış)
1 porakal

Akşam
1 kase çorba (evde ne varsa)
1 kase yoğurt (yağsız veya yarım yağlı)
Bol salata (tuzsuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirebilirsiniz)

Eveeet diyet bu. Ben bugün normal yiyorum bi yiyim gözüm doysun . Yarın tartılıp kilomu yazıp diyete başlıyorum. Çok zorlayıcı bir diyet değil. Gayet doyurucu bence. 20 gün devam edicem. Yarın başlıyorum. Var mı benimle başlamak isteyennn ?? :))

kolay gelsin sağlıklı beslendikden sonra gidiyor kilolar şok diyet yapma fazlası ile alınıyor karatayla verdim kiloları ve koruyorum almıyorumda

kolay gelsin sağlıklı beslendikden sonra gidiyor kilolar şok diyet yapma fazlası ile alınıyor karatayla verdim kiloları ve koruyorum almıyorumda

Bunun şok diyet olmaması için et eklicem öğle menüsüne. Et ekledikten sonra her şey yeniyo. Denemekten zarar gelmez benim 20 günüm var o yüzden acele ediyorum. Yoksa 7 ayda 22 kilo veremezdim normal diyetle Teşekkürler yorumun için :)

Ne kadar verdiriyo bu diyet haftada ?

Canım ben lİsteyide azalttım değişiyo ğu gun sabah klask kahvaltı ara elma yoğurt öğlen çorba yoğurt şekersiz hoşaf yeşllk akşam elma yarım çaybardağı yoğurt yaptm bugun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…