Çocuk Hastalıkları Acil Kartal Pendik civarında çocuk doktoru

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
17
0
86
46
İstanbul
merhaba. acilen kartal pendik civarında iyi bir çocuk doktoru arıyorum. doktorumuzu değiştirmeye karar verdik. özel hastane doktoru olmasını pek tercih etmiyorum. oğlum central hospital'da doğdu. doktorumuza ulaşamadığımız zamanlarda birkaç kez öksürük şikayetiyle gittik, hemen antibiyotik verdiler. doktorumuzdan bu bakımdan çok memnundum aslında, mecbur kalmadıkça antibiyotik vermez, çocuğu telefonlaşarak takip etmeyi tercih ederdi. özel hastanelerin doktorlarını gün içinde telefonla aramak pek mümkün olmadığından herhalde, kısa yoldan antibiyotik veriyolar hemen. bide oğlumun süt alerjisi var, tedavi uygulamamıza rağmen alerji belirtileri devam ediyor. bu yüzden gerçekten tecrübeli bir doktora ihtiyacım var. internetten birkaç doktor buldum tavsiye edilen ama muayene ücretleri 180-200. çok fazla. çok uygun bişeyde aramıyorum ama 180de olmasa iyi olur. bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum.

mrb canım pendikte osman önal var çok ilgili bir doktor yalnış hatırlamıyorsam muayene ücreti 80 felen olmalı.ben çocuğumu ona götürmeyi düşünüyroum.tavsiye üzerine gidecem bende.

arkadaşlar osman önalın aslında çocuk doktoru olmadığını pratisyen hekim oldugunu öğrendim.baya araştırdım.hidayet gürsoy var pendikte ona gittim çocukla güzel ilgileniyor ama muayanehanesini hiiç beğenmedim.1940lardan kalan ofisi beni itti doğrusu.ve artık özelleri tamamen bırakma kararı aldım.paramla rezil oluyorum.kartal yakacıktaki doktorlar oldukça iyi artık oraya götürcem çocugumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…