Canım umarım en kısa zamanda hastalığı yener,önemli olan kendisinin buna inanması bu çok önemli.en ilaö kullandığım için kan veremiyorum.ama ilaç kullanmayı bırakınca verilebiliyor mu?Ben tüm arkadaşlara duyurdum.Öğrenci yurtlarına duyuru yaptırmak mümkün mü?iyi haberler bekliyoruz
Canım önümüzdeki hafta çok yoğun geçecek benim.
Gündüz izin almam mucize gibi görünüyor.
Ama Muhsin beyle görüşüp Pazartesi ya da Salı akşamı işçıkışı gideceğim tekrar.
çok üzüldüm içim çok yandı...pazartesi günü akşam bende gidicem..muhsin bey zaten pazartesi itibari ile gelin demişti..belki önümüzdeki hafta daha çok kan veren olur..hani burda kimseyide suçlayamayız tabii..hayat çok acımasız insan oğlu yoğun tempoda kendini kaybediyor ilerde beyzanın başına gelen benimde başıma gelirmi diye düşünemiyor...
burda bi kez daha anladıkki kan bağışı ne kadar önemliymiş..
Off gözyaşlarımı tutamıyorum henüz 4 kişi olmuş bu çok ama çok acı zaten ikisi aeben ve monapisa arkadaşlarımızdı yani bu kadarcıkmı olabildi.... o kadar yalvarıştan ve duyurudan sonra sadece 4 kişimi çıkabildi? inanamıyorum... kimseye tepki göstermeye kınamaya hakkım yok bunu yapmıyorumda zaten ama yakın çevrede olup hiç çocuğu olan bu benimde başıma gelebilir bende zor bir durumda kalabilirim allahın kime ne göstereceği belli olmaz diyerek şu çocuğumuza acıyan kimsecik yokmu yani.......
kalliste'ye katılıyorum. ama ben arkadaşlarımızdan umutluyum, acaba hani geçen hafta sonuydu sanırım pazartesi gidecekler vardı vb. kan ihtiyacı kalmadı gibi yanlış anlaşılmış olabilir mi, acaba?:uhm:
bu konuyu okuyan tüm arkadaşlardan ricam, konuyu aboneliklerine eklemeleri, takipte olmaları ve benim gibi başka şehirde olsalar bile mümkün olduğunca konuyu aktif tutmaya çalışarak destek olmaları. belki de sadece bi bakıp çıkmak için uğrayan bir arkadaşımız o anda yeni mesajlarda görecek ve yardımcı olabilecek, değil mi?
Ayrıca Muhsin bey sadece bu hafta için gerekli miktarı topladıklarını bildirdi, yanlış anlaşılmasın evet.
Dolayısıyla önümüzdeki hafta içinde yeniden ihtiyaç var bağış yapabileceklere.
Anladığım kadarıyla Pazartesi ve Salı ben dahil en az 3 kişi gidecek ama diğer günler için de gönüllü arkadaşlar lazım.
çok haklısın yorgun savaşçı...söylediklerin çok doğru...ama bende bilmiyorum nasıl eklenir aboneliğe...aktif tutmak çok önemli kk yı açtığım zaman hemen bu sayfayı açıyorum sürekli takip ediyorum...
evet kan konusu yanlış anlaşılmış olabilir o yüzden hep tekrarlıyorum,beyzanın sürekli kana ihtiyacı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?