Acil iyi bir jinekolog doktoru arıyorum

damladam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
325
134
103
35
Arkadaşlar kolposkopiyi çok iyi bilen, çok paracı olmayan sağlam doktor arıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Kolposkopi nedir bilmiyorum ama daha önce rahim ağzında kötü görünen bi yara için operasyon geçirdim doktorum mükemmel bi insan paracı olduğunuda düşünmüyorum çünkü benim kontrol günüm geçtiğinde tekrar ödeme yapmıştım hastaneye onu bana geri verdirdi ve hpv testimde sorun çıkmıştı onu tekrarladılar ücret almamıştı. Doktor İstanbul’da bayan

Kolposkopi nedir bilmiyorum ama daha önce rahim ağzında kötü görünen bi yara için operasyon geçirdim doktorum mükemmel bi insan paracı olduğunuda düşünmüyorum çünkü benim kontrol günüm geçtiğinde tekrar ödeme yapmıştım hastaneye onu bana geri verdirdi ve hpv testimde sorun çıkmıştı onu tekrarladılar ücret almamıştı. Doktor İstanbul’da bayan

Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kolposkopi de rahim ağzına bakıyor, Bana hastane ve isim verebilir misiniz? HPV testiniz nasıl sorun çıktı? Hastanenin böyle hata yapma ihtimali olabilir mi?

Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kolposkopi de rahim ağzına bakıyor, Bana hastane ve isim verebilir misiniz? HPV testiniz nasıl sorun çıktı? Hastanenin böyle hata yapma ihtimali olabilir mi?
Hpv bizim hatamızdan dolayı olabilir yada sizden aldığımız tahlilde sonuç vermemiş olabilir dediler ücret ekstra almadılar İstanbul Ümraniye afiyet hastanesi dr. Fazilet görgülü birbirini tanımayan 3 4 arkadaşım tavsiye etmişti

Anladım, tekrar teşekkürler. Ben biraz pimpirikliyim malesef çok doktorla konuştum. Artık gidip görünmek istiyorum.Fakat HPV nin yanlış çıktığını nasıl anladınız? Bu çok büyük bir hata. Şimdi nasıl güvenip orda yaptırcam ?

Back