• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil :( İlk testte 2. çok silik çizgi ikinci testte negatif... Durumum ne sizce?

zeozo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
8
1
3
35
:( Kızlar aranıza yeni katıldım . Şöyle bi durumum var 4 aylık evliyim ama maddi durumumuzdan dolayı 1 2 sene çocuk yapmama kararı aldık eşimle.. adetim hep düzenli gelir ama bugün 4. gün oldu gecikeli. 8 gün önce de ilişkim oldu ama şüpheli bi durum yok diye biliyorum.. zaten bi aydır göğsümden süt geliyordu prolaktinim 112 çıktı iki haftadır dostinex kullanıyorum.. prolaktin yüksekken gebe kalınamıyor diye okudum hep netten ve doktorum da söylemişti.. dediğim gibi şüpheli bi durumum yok diye tahmin ediyorum ama adetim 4 gün gecikince bugün sabah test yaptım days comf. adlı testte 2. çizgi çok silik çıktı.. korktum kan vermeye gittim yarın alıcam sonucu ama şimdi endişeden duramıyorum. başka bi test aldım certan diye onda da 2. çizgi hiç çıkmadı şimdi yaptım . bembeyaz duruyo.. ama ilk test kafamı çok kurcaladı. NOLUR BENZER DURUM YAŞAYAN VARSA YA DA YORUM YAPABİLECEK ÇOK SEVİNİRİM... :/

Canım bekle bakalım kan testini şimdi bir yorum yazamiyacam. Ne insanlar var korunurken gebe kalio sen dikkat et kendine genede. Yarın sonucu yaz muhakkak.

:KK43: Kızlar aranıza yeni katıldım . Şöyle bi durumum var 4 aylık evliyim ama maddi durumumuzdan dolayı 1 2 sene çocuk yapmama kararı aldık eşimle.. adetim hep düzenli gelir ama bugün 4. gün oldu gecikeli. 8 gün önce de ilişkim oldu ama şüpheli bi durum yok diye biliyorum.. zaten bi aydır göğsümden süt geliyordu prolaktinim 112 çıktı iki haftadır dostinex kullanıyorum.. prolaktin yüksekken gebe kalınamıyor diye okudum hep netten ve doktorum da söylemişti.. dediğim gibi şüpheli bi durumum yok diye tahmin ediyorum ama adetim 4 gün gecikince bugün sabah test yaptım days comf. adlı testte 2. çizgi çok silik çıktı.. korktum kan vermeye gittim yarın alıcam sonucu ama şimdi endişeden duramıyorum. başka bi test aldım certan diye onda da 2. çizgi hiç çıkmadı şimdi yaptım . bembeyaz duruyo.. ama ilk test kafamı çok kurcaladı. NOLUR BENZER DURUM YAŞAYAN VARSA YA DA YORUM YAPABİLECEK ÇOK SEVİNİRİM... :/
Canim hic korkma bence yuksek ihtimalle degilsin bende ayni durumu daha yeni yasadim yaptigim butun testlerde cok silik 2. Cizgiyi gordum kesin hamileyim dedim dun bi heycanla gidip kan verdim daha sonucu almadan adet oldum :KK61: arada olur oyle adet gecikmeleri sonucta uzuntu stres yorgunluk hersey etkiliyo 4 gun gecikmeye test bozuk degilse mutlaka net bi sekilde cikardi hatta dun doktorum ayni seyi soyledi bana

Canım bekle bakalım kan testini şimdi bir yorum yazamiyacam. Ne insanlar var korunurken gebe kalio sen dikkat et kendine genede. Yarın sonucu yaz muhakkak.
sağol canım cevabın için yarın yazıcam muhakkak buraya ama duramıyorum korkudan her insan çocuğunu iyi koşullarda büyütmek ister ondan şu an planımızda yok. bi de doktor prolaktinin yüksekken adetin gecikebilr de demişti bugünkü doktor da normalde prolaktin yüksekken gebelik olmaması lazım ama gene test yapalım dedi. ilkinde silik ikincisinde negatif çıkınca kafam karıştı :( esasen doğurgan olmadığım dönemde birlikte olduk ayıptır söylemesi ama korunmasak da utanarak söylüyorum içime şeyolmadı eşim ondan kafamda şüphe yoktu çok fazla çünkü bi sürü etken var prolaktin , gebelik ihtimalinin düşük olduğu gün, antidepresan ilaç da kullanıyorum prolaktin ilacı da olmaması lazım ama yarın artık öğrenicem Allah isteyen herkese sağlıklı çocuk verir inş ama ben şu an isteyeiyorum ne yazık ki

Canim hic korkma bence yuksek ihtimalle degilsin bende ayni durumu daha yeni yasadim yaptigim butun testlerde cok silik 2. Cizgiyi gordum kesin hamileyim dedim dun bi heycanla gidip kan verdim daha sonucu almadan adet oldum :KK61: arada olur oyle adet gecikmeleri sonucta uzuntu stres yorgunluk hersey etkiliyo 4 gun gecikmeye test bozuk degilse mutlaka net bi sekilde cikardi hatta dun doktorum ayni seyi soyledi bana
canım ya çok sağolasın içim rahatladı biraz :/ senin nası bi durumdu özel değilse? kaç testinde silik çıkmıştı bi de? ben 2 tane yaptım biri silik biri bembeyazlı tek net çizgiliydi... bi de adetten sonra sonucu aldın mı belki yerleşme kanamasıdır?
diliyorum en içten en kısa zamanda istediğin yavrucağa kavuşursun sağlıkla inşallah canım

canım ya çok sağolasın içim rahatladı biraz :/ senin nası bi durumdu özel değilse? kaç testinde silik çıkmıştı bi de? ben 2 tane yaptım biri silik biri bembeyazlı tek net çizgiliydi... bi de adetten sonra sonucu aldın mı belki yerleşme kanamasıdır?
diliyorum en içten en kısa zamanda istediğin yavrucağa kavuşursun sağlıkla inşallah canım
amin canim cok sagol insallah butun bebis isteyenlere nasip etsin rabbim,
Adet gunu 2 test yaptim onlar 3 saat sonra filan cok cok silik bir sekilde cikti gecikmenin 3. Gunu yaptigim 4,5 dakika icersinde belirdi ama o da belli belirsizdi 5. Gun yaptim yine ayni sekilde cikti sonra kan vermeye gittim sonucu almaya gerek kalmadan kirmizilar gorundu yinede aldim sonucu yokmus canim tabi hersrye hazirlikli olmak lazim ama bence hamile degilsin dun doktorum adetin 5. Gunuyse mutlaka belirgin bi cizginin cikmasi gerekiyodu dedi ama ben yinede yaptirmistim kan testini keske yaptirmasaydim :KK61:

amin canim cok sagol insallah butun bebis isteyenlere nasip etsin rabbim,
Adet gunu 2 test yaptim onlar 3 saat sonra filan cok cok silik bir sekilde cikti gecikmenin 3. Gunu yaptigim 4,5 dakika icersinde belirdi ama o da belli belirsizdi 5. Gun yaptim yine ayni sekilde cikti sonra kan vermeye gittim sonucu almaya gerek kalmadan kirmizilar gorundu yinede aldim sonucu yokmus canim tabi hersrye hazirlikli olmak lazim ama bence hamile degilsin dun doktorum adetin 5. Gunuyse mutlaka belirgin bi cizginin cikmasi gerekiyodu dedi ama ben yinede yaptirmistim kan testini keske yaptirmasaydim :KK61:

Anladım tatlım üzülme nolur en azından kontrollü davranmışsın en mantıklısı ve iyi düşün ki iyi olsun :) ben de kendimi iyi düşünmeye zorluyorum şu an ama dediklerin içimi rahatlattı sağolasın.. genelde hep silik çıkınca gebelik var erken dönemde olduğundan silik çıkıyo yazıyo forumlarda ama silik çıkıp da gebe olmama durumu olanları da okudum sen de söyledin şimdi biraz daha paniğim geçti en azından.. bnm anlamadığım hcg hormonu yokken nası silik çıkabiliyo biliyo musun onu sen ?

Anladım tatlım üzülme nolur en azından kontrollü davranmışsın en mantıklısı ve iyi düşün ki iyi olsun :) ben de kendimi iyi düşünmeye zorluyorum şu an ama dediklerin içimi rahatlattı sağolasın.. genelde hep silik çıkınca gebelik var erken dönemde olduğundan silik çıkıyo yazıyo forumlarda ama silik çıkıp da gebe olmama durumu olanları da okudum sen de söyledin şimdi biraz daha paniğim geçti en azından.. bnm anlamadığım hcg hormonu yokken nası silik çıkabiliyo biliyo musun onu sen ?
Bilmiyorum canim bende tek marka olsa hadi marka iyi degil dicem ama markads farkliydi buharlasma cizgisi diye bisey varmis bi arastir istersen

Bilmiyorum canim bende tek marka olsa hadi marka iyi degil dicem ama markads farkliydi buharlasma cizgisi diye bisey varmis bi arastir istersen

anladım tatlım onu bi araştırayım ben o zmn çoook çook sağol cevabın için yarın yazarım sonucu buraya bnm için iyi olan haberle gelirim umarım... ve Allah'tan sana çok güzel sağlıklı bi evlat vermesini diliyorum :) :)

Bir de karismak gibi olmasin sekerim ama cok geciktirmeyin bence umarim sen istedigin anda bebisin olur ugrasmazsn boyle ama bende 1 yili geckin korundum maddi sikintilardan dolayi dugun borcu filan ama cok pismanim simdiki aklim olsa asla korunmayi aklimin ucundan gecirmezdim bence sende maddi sikintilari atlatir atlatmaz dusun derim

anladım tatlım onu bi araştırayım ben o zmn çoook çook sağol cevabın için yarın yazarım sonucu buraya bnm için iyi olan haberle gelirim umarım... ve Allah'tan sana çok güzel sağlıklı bi evlat vermesini diliyorum :) :)
Cok sagol canim benim amin insallah seninde gonlune gore versin rabbim:KK19:

Bir de karismak gibi olmasin sekerim ama cok geciktirmeyin bence umarim sen istedigin anda bebisin olur ugrasmazsn boyle ama bende 1 yili geckin korundum maddi sikintilardan dolayi dugun borcu filan ama cok pismanim simdiki aklim olsa asla korunmayi aklimin ucundan gecirmezdim bence sende maddi sikintilari atlatir atlatmaz dusun derim

inşallah canım ben de aynı düşünüyorum ztn de bakalım hayırlısı artık:KK39:

Kızlar bugün sonucumu aldım bhcg 0.100 negatifmiş yani. rahatladım :) ama doktor bu durumlarda ztn senin hamile olma olasılığın düşük dedi prolaktinden dolayı dedi herhalde( gerçi ilersi için o da kötü bişey ama hayırlısı).. bikaç güne de adetin gelir dedi, haber vereyim dedim size :)

Back