Acil hediye önerisi istiyorum kızlarr

Gözüne çarpan güzel bi saati yoksa saat alabilirsin 150 ye başka bilmiorum kie futbolla ilgiliyse yeni sezon formalardan birini alıp arka kısmına ismini yazdırıp verebilirsin kalıcı elle tutulur bişy olmalı bence etkinliğinizi yine yaparsınız
mesela

Son düzenleme:
Kutunun içine şiir ve bonibon fikri çok hoş :) ailesiyle yaşamıyor arkadaşlarıyla öğrenci evinde kalıyor alkol kullanmıyor ama vosvosları cok sever iyi fikir :)

Vaktim Cuma gününe kadar var işte o zamana kadar bulmam lazım. sınavlardan telaştan düşünemedim şimdiye kadar . özel olsun istiyorum . takımına bağlı ama doğumgünü için takımla ilgili birşeyler almak istemiyorum, yani düşüncesizce ya da özensizce direk hediye vermek değil de daha ona özel bi şeyler yapmak istiyorum. çok acemiyim ya cok kararsız kalıyorum , bi de ya beğenmezse ya da komik bulursa fikri :)

Sen bilirsin tabi ama bi erkeğe hedie alırken erkekmiş giby düşünmekten yanayım kızca, duygusalca deil de yane anlatabildim mi? Düşüncesizlik deil aksine onun hoşuna giden şeyleri takip ettiği için mutlu olucaktır. Her gördüğünde taktığında ya da giydiğinde seni hatırlasın anlatamıorum sanırım da pek yani bi mekana gitceksınız takılcaksınız ee 2 yıl sonra dicek ki kendi kendine dogum gunumde ne yapmıştık hediem neydi filan yok olum be bi mekanda öle konuştuk sohbet ettik filan.. Örnekti bu

ben doğum gününde, yılbaşında sevgililer gününde hep kazak aldım :) bu konuda hiç yaratıcı değilim ama, kurabiye fikri güzelmiş gerçekten..

Arkadaş söylemiş daha önce saat alabilirsin içine ''zamanımı değerli kıldığın için'' gibi küçük bir not yazabilirsin...

Doğumgünü olduğu için onun kullanabileceği ona yönelik birşeyler alsan daha hoş olur bence...İkiniz için olan t-shirtler filan da hoş fikir ama bunları tanışma yıldönümüzde filan değerlendirebilirsin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…