Acil hediye önerisi istiyorum kızlarr

machinery

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
9
0
16
Kayseri
Önümüzdeki Cuma erkek arkadasımın doğumgünü var. ilişkimiz daha cok yeni ama o benim için bi ilk. Ne almalıyım ne yapmalıyım hiç bilemiyorum. İlişki daha çok yeniyken 14şubatta bana altın bi bileklik almıss. beni çok sasırttı kendimi cok değerli hissettim zaten cok değer veriyor ama ben doğumgününe ne alıcam hiç bilmiyorum bi erkeğe ne alınır ki. bana böyle değerli bişey almasa belki böyle stres içine girmeyebilirdim. bu arada boğa burcu ve 22 yaşında üniversite okuyor.. yardımlarınızı bekliyorummm

eğer gömlek filan giyiyor ise baş harflerinizden oluşan kol düğmeleri alabilirsin çok şık bir hediye bir erkek için

Henüz 22 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak sana altın bileklik alabildiğine göre ailesinin durumu oldukça iyi sanırım...

Özel kurabiye yaptırabilirsin.. Ya da ona ait bir fotoğrafı veya ikinizin olduğu bir fotoğrafı bir tişorte baskılatabilirsin...

Gömlek giymeyi çok seviyor ama daha spor giydiği için kol düğmesi cok klasik olur diye düşündüm, özel kurabiye çook güzel fikir , saat zaten aklımda ama beğenir mi beğenmez mi kaygısı işte. erkeklere hediye seçmek ne zor öyle yaa

kitap okumayı seviyorsa kitap al sevmiyorsa da kitap al başlangıç olur.

sanırım en sıkıcı gelecek tavsiyeyi verdim şu an :52: ama ciddi söyledim:ssz:

Son düzenleme:
Yoo sıkıcı değil aslında kitap okumaya bayılıyor ama bana aldığı hediyenin karşısında basit kalsın istemiyorum o yüzden seçim yapamıyorum :/

Kitap olarak katre-i matemi öneririm. İçerisinde güzel bölümler var. Önce sen okur işaretlersin önemli ve hoş bulduğun yerleri. Kısa notlar olabilir.
İzlediği ve sevdiği eski bi film olabilir.
Hobi kutusu gibi.
Genişletebilirsin tabi kutu içeriğini. :ssz:

Erkek için en güzel hediye güzel bi gömlektir,erkekler sevdiklerinin onlara aldğı şeyleri giymeyi çok severler özelikle gömlek ,bence damat,sarar tarzı yerlerden dar kesim şık spor birgömlek alabilirsin,yapmak istersen gene kurabiye de yapabilirsin

Katre-i matem i hemen alıp okumalıyım bu önerinin üzerine :) bunun dısında aklımdaki en belirgin fikir gömlek zaten . beğenmezse diye çok korkuyorum sadece :) hoş beğenmezse bunu belli etmez ama yine de biraz fazla acemiyim bu konularda :)

hediye vermenin fedakarlık duygusunu beslediğini biliyormuydun
ilginç ve ne alaka dimi ama bilimsel olarak öyleymiş
kitap önerisini veren arkadaşa katılıyorum
giysi bence ilk hediye için biraz az düşünülmüş izlenimi verir
fikrine saygım var ama madem sordun yardımcı olmak isterim

Ya zaten bende direk gömlek alıp öyle vermek istemiyorum düşüncesiz gibi. bi not ya da bi kitap yerleştirmek iyi olur yanına. ah bi karar verebilsem . şöyle hediyenin maddi boyutundan çok hoşuna gidecek onu gülümsetecek birşey olmasını istiyorum, ki zaten küçük detayları çok seviyor :)

Ya zaten bende direk gömlek alıp öyle vermek istemiyorum düşüncesiz gibi. bi not ya da bi kitap yerleştirmek iyi olur yanına. ah bi karar verebilsem . şöyle hediyenin maddi boyutundan çok hoşuna gidecek onu gülümsetecek birşey olmasını istiyorum, ki zaten küçük detayları çok seviyor :)

Ozaman gömleğin içine bir kağıda ona kendin bir şiir yazıp koyabilirsin,yada böle küçük bir kutuya oyuncak arabalar oluyo ondan alıp bırakabilirsin(vosvoslar çok güzel oluyo) kutunun içinede bonibonlar atarsın,kutuyu açına bonibonları beraber yersiniz:)

Google a alternatif hediyeler veya ilginç hediyeler diye yaz değişik siteler veya farklı hediyeler çıkabiliyor .mesela buldumbuldum.com gibi.hangi sehirde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbul veya Ankara'ysa sehir fırsatlarına bak netten.degisik seyler olabiliyor.mesela gecen gun Porsche ferrari gibi lüks arabalarla hız denemesi vardı ozel pistte .boyle bir hediyeden hoşlanmayacak erkek yoktur diye düşünüyorum :) erkek arkadasın alkol alır mı ,ayrı evde mı ailesiyle mı yaşıyor bilmiyorum ama gecen gun kardesim erkek arkadaşına absolut şişesinden yapılmış abajur aldı.gercekten cok orijinaldi ..aklima gelirse başka seyler yazarım..

Google a alternatif hediyeler veya ilginç hediyeler diye yaz değişik siteler veya farklı hediyeler çıkabiliyor .mesela buldumbuldum.com gibi.hangi sehirde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbul veya Ankara'ysa sehir fırsatlarına bak netten.degisik seyler olabiliyor.mesela gecen gun Porsche ferrari gibi lüks arabalarla hız denemesi vardı ozel pistte .boyle bir hediyeden hoşlanmayacak erkek yoktur diye düşünüyorum :) erkek arkadasın alkol alır mı ,ayrı evde mı ailesiyle mı yaşıyor bilmiyorum ama gecen gun kardesim erkek arkadaşına absolut şişesinden yapılmış abajur aldı.gercekten cok orijinaldi ..aklima gelirse başka seyler yazarım..

bence biraz daha düşün zamanın varsa bende detaylara çok önem veririm zamanın varsa acele etme
allıma özel bişey gelmedi şu an ama düşünecem senin için
gömlek iyi fikir değil bence ya

bak son anda aklıma geldi futbol falan sviyorsa bağlı olduğu takım varsa o klübün lisanslı bi ürününü alabilirsin
mesala benim eşim bundan çok hoşlanır
erkekler bu konuda hassas olabiliyor

Back