S skocaili Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2011 351 19 118 Sakarya 1 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi skocaili #1 Kızlar 27 haftalık doğum yaptım oglum kuvezde sakarya da yaşıyorum burada kiralık makina bulamadım satmak isteyen varsa ne olur dönüş yapsın...
Kızlar 27 haftalık doğum yaptım oglum kuvezde sakarya da yaşıyorum burada kiralık makina bulamadım satmak isteyen varsa ne olur dönüş yapsın...
Y yasmino_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2013 206 5 68 Bursa 1 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi skocaili #2 Merhabalar, öncelikle evladınız hayırlı olsun. Umarım en kısa sürede küvezden de çıkar.Ben de; Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası var. Tertemiz , çok az kulanıldı.90TL,Bursa.
Merhabalar, öncelikle evladınız hayırlı olsun. Umarım en kısa sürede küvezden de çıkar.Ben de; Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası var. Tertemiz , çok az kulanıldı.90TL,Bursa.
C ciko07 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 5.901 817 373 1 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi skocaili #3 skocaili .!.: Kızlar 27 haftalık doğum yaptım oglum kuvezde sakarya da yaşıyorum burada kiralık makina bulamadım satmak isteyen varsa ne olur dönüş yapsın... Genişletmek için tıkla... Hastane tipini herkesde pek bulamayablirsiniz fiyatida 3bin tl civari diye biliyorm bende 33 haftalik dogum yapdim medikallerden kiralamistim. Haftalik 70 aylik 140 falandi sanrim ama baya faydaliydi medikalcilere bakmanizi tavsye ederim
skocaili .!.: Kızlar 27 haftalık doğum yaptım oglum kuvezde sakarya da yaşıyorum burada kiralık makina bulamadım satmak isteyen varsa ne olur dönüş yapsın... Genişletmek için tıkla... Hastane tipini herkesde pek bulamayablirsiniz fiyatida 3bin tl civari diye biliyorm bende 33 haftalik dogum yapdim medikallerden kiralamistim. Haftalik 70 aylik 140 falandi sanrim ama baya faydaliydi medikalcilere bakmanizi tavsye ederim
S skocaili Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2011 351 19 118 Sakarya 1 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi skocaili #4 Sakaryada hiçbir yerde kıralik yok maalesef tüm medikallere sorduk manüel pompa var bide hastane kullaniyoruz makinalari alasiya kadar idare edecek
Sakaryada hiçbir yerde kıralik yok maalesef tüm medikallere sorduk manüel pompa var bide hastane kullaniyoruz makinalari alasiya kadar idare edecek