Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar doktor önerileri başlığı çok kalabalık binlerce mesaj var. Kısa sürede karar vermem gerekiyor 10 bin TL üstüne çıkmazsa iyi olur doktor önerebilir misiniz (şehir farketmez)
Hasan findik a oldum ameliyati inanilmaz tatli komik isinin ehli bir adam asistanlari da o sekilde binlerce mesaj attim ve hepsine gün icerisinde cevap verdiler en önemlisi de bu sanirim aklinda binlerce soru oluyor buraya yazsan da doktordan cevap almadigin surece icin rahat etmiyor yani benim icin öyleydi o yüzden mutluyum
Hasan findik a oldum ameliyati inanilmaz tatli komik isinin ehli bir adam asistanlari da o sekilde binlerce mesaj attim ve hepsine gün icerisinde cevap verdiler en önemlisi de bu sanirim aklinda binlerce soru oluyor buraya yazsan da doktordan cevap almadigin surece icin rahat etmiyor yani benim icin öyleydi o yüzden mutluyum
Bende Hasan beye meme büyütme düşünüyorum. Ama kas altı değil de kas zarı altı istiyom o daha iyiymiş. Acaba dr yaparmı bilmiyom. Arkadaşlar ben sizin resimlere bakmak istiyorm ama nasıl bakılıyor bilmiyorum burda yeniyim yardım edermisiniz..