• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil Gizli Kamera Arıyorum

eftelyasu13

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
77
4
18
Düzce
Arkadaşlar çocuğum için gizli kamera arıyorum. Duvarda olan (herhangi bir şey içinde) olursa çok iyi olur. Tercihim duvar saati ama. Özelliklerini de yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar çocuğum için gizli kamera arıyorum. Duvarda olan (herhangi bir şey içinde) olursa çok iyi olur. Tercihim duvar saati ama. Özelliklerini de yazarsanız sevinirim.
Merak ettim gerçekten, çocuğunuzu bu kadar gizli takip ettirecek ne olabilir ki..
Başlığı görünce eşiniz için aradığınızı düşündüm :-)

Merak ettim gerçekten, çocuğunuzu bu kadar gizli takip ettirecek ne olabilir ki..
Başlığı görünce eşiniz için aradığınızı düşündüm :-)

Hayır çocuğum için arıyorum. Burada 2. el filen bulabilir miyim diye düşündüm. Çünkü gizli kameralar 300 tl den başlıyor. Bakıcının bazı konularda bana yalan söylediğini anladım ve artık ona güvenemiyorum. Bir de arkadaşım evine gizli kamera koymuş Oğlu 9 aylık ve çocuğu zorla televizyonun karşına oturtmaya çalışıyor. Pusetine koyuyor. Çocuk televizyon izlemeyip başka tarafa doğru sürünerek gittiğinde ona vuruyor. :KK43: İyi ki gizli kamera koymuş. Valla bu görüntüleri izleyince ağladım. Ben de bakıcının bana yalan söylediğini tespit edince kamera koymak istiyorum.

Hayır çocuğum için arıyorum. Burada 2. el filen bulabilir miyim diye düşündüm. Çünkü gizli kameralar 300 tl den başlıyor. Bakıcının bazı konularda bana yalan söylediğini anladım ve artık ona güvenemiyorum. Bir de arkadaşım evine gizli kamera koymuş Oğlu 9 aylık ve çocuğu zorla televizyonun karşına oturtmaya çalışıyor. Pusetine koyuyor. Çocuk televizyon izlemeyip başka tarafa doğru sürünerek gittiğinde ona vuruyor. :KK43: İyi ki gizli kamera koymuş. Valla bu görüntüleri izleyince ağladım. Ben de bakıcının bana yalan söylediğini tespit edince kamera koymak istiyorum.
Üzücü olay gerçekten :(
İnşallah kamerayı bulursunuz ama inşallah öyle birşey de çıkmaz :(
Çıkarsa da saçından sürükleyip sokağa çıkarın ki görenlerde yüzüne tükürsün :)

Valla benim elimde olsa size veriridim mutlaka. Ayrıuca arkadaşınıza da çok geçmiş olsun. Allah kahretsin öyle bakıcıları

Bakıcıyla çocuk baktırıpta evde kamera kurmayan annelerin geç bile kaldıklarını düşünüyorum. İster 500 olsun ister 5 bin alınması şart.
Neler neler oluyor ? Hasta ruhlu, psikolojisi bozuk bit çok kişi var.
Lütfen kim bakıcıyla çocuk baktırıyorsa eve kamera sistemi kursun.
Kusura bakmayın konunuzu işgal etmiş oldum ama çok şey duyuyoruz, içim sızlıyor.
Bu arkadaşınızın başına gelende çok üzücü.
İnşaallah bulursunuz ya da en kısa surede alırsınız.

Merhaba bende kamera var ama öyle küçük değil masa üstü kamerası söyle ki genelde bakıcı için falan alıyorlar..kamera gece görüşlü bi kamera ister içine hafıza kaydı koyup kayıp yapıyorsunuz isterseniz de kameraya telefonla bağlanıp nerde olduğunuz fark etmiyor yakınlık uzaklık kendi cep telefonunuzdan görüntülü ariyorsunuz..ve üstüne üstelik aynı anda siz isterseniz 10 tane telefon bağlanıp bebeginizi izleyebilirsiniz. .telefonunuzun tuşlarıyla da kamerayı sağa söle cevirebilirsiniz KİSACASİ HARİKA Bİ URUN

saat kamerası filan almayın. Onlar internet yalanları. Kamera Sistemini de öyle herkese kurdurmayın. İşi bilmeyen bir sürü firma var. Bir çok arkadaşımın yaptırdığı biri var. Doğru dürüst ve pahalı olmayan bir firma Ornet Güvenlik. Orkun bey var sahibi. İnternet ten ornet güvenlik yazınca bulursunuz. Paranızı çöpe atmayın

Back